“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ultima actualizare:
"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - Ruby şi Moroşanu, certaţi la cuţite
"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - Ruby şi Moroşanu, certaţi la cuţite

Concurenţii de la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” trec prin cele mai neobişnuite probe! Dar, până una-alta, “proba nervilor” este cea mai tare dintre toate… şi cel mai greu de trecut.

În ziua cu numărul 14, Ruby se enervează și începe să țipe, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” În emisiunea de aseară (1 Martie), Ruby a surprins când a început să se certe cu Cătălin Moroșanu. Subiectul intrigii a fost alegerea celor două persoane care să participe la "Provocarea junglei".

Enervată la culme, Ruby a început să ţipe la Moroşanu, la "Sunt celebru, scoate mă de aici!" jpeg

Cătălin nu a mai rezistat și i-a spus lui Ruby: “Ai venit tu acum marea șefă!”, iar Ruby, țipând i-a spus că o să aleagă pe cine vrea ea, în funcție de persoanele cu care se înțelege cel mai bine. Până la urmă, cele două care au participat la "Provocarea junglei – Teroarea găurilor negre" au fost Andreea și Gina, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În cele din urmă, Gina a fost curajoasa care a escaladat un copac decorat cu tot felul de animale: șerpi, șopârle, șobolani, furnici care înțeapă, gândaci, viermi, crabi și scorpioni. Pentru că i-a agitat foarte tare, unul dintre scorpioni a înțepat-o pe Gina, lăsându-i o rană la deget: “A fost groaznic, jur!”, a spus ea după ce s-a terminat proba, la care a câștigat 5 stele la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, adică 5 porții de mâncare pentru colegii din tabără.

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” - Comoara din cufăr: Tortul de ciocolată

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - Comoara din cufăr: Tortul de ciocolată
"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - Comoara din cufăr: Tortul de ciocolată

Patru felii imense de ciocolată i-au așteptat ieri pe concurenți. Însă, din păcate, celebritățile au urmărit cum, până la urmă, zeci de gândaci au savurat desertul, pentru că nu au putut răspunde întrebărilor gândite special pentru ei, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Disperarea pentru mâncare i-a făcut să spună că ar putea mânca feliile de tort, chiar dacă au gândaci pe ele! Tortul de ciocolată ar fi putut fi răsfățul total în tabără, însă nu s-au lăsat demoralizați. Pentru că ieri a fost 1 martie, fetele au fost răsfățate: s-au machiat cu cărbune, băieții le-au făcut masaj, au primit mărțișoare, flori și au simțit că este o zi deosebită, la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

Iar misiunea secretă a Andreei, să găsească apelative amuzante pentru Gina, le-a garantat și cafea în tabără. Cârciumăreaso, prințeso, fandosito, golanco, faraoanco au fost doar cateva din cele peste 20 de alintături, care i-au debusolat pe toți în tabără, pentru că nu înțelegeau ce se întâmplă între cele două, dacă e o tensiune negativă sau doar se distrează.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": vedetele care rămân pe poziţii în jungla africană

Concurenţii care vor mai rămâne să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa,  Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel, dar şi Vladimir Drăghia.

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei! Votează-ți favoritul prin apel sau SMS la 1264, zilnic! De luni până duminică, PRO TV aduce Africa de Sud în România, de la 20:30!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net