"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Cabral, bolnav

Ultima actualizare:
Moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" a înspăimântat pe toată lumea când a publicat fotografia în care era în perfuzii
Moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" a înspăimântat pe toată lumea când a publicat fotografia în care era în perfuzii

Zilele trecute, Cabral (37 de ani), moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", a ajuns de urgenţă la spital, unde a fost pus sub perfuzii. Credea că-şi va reveni, dar problemele cu amigdalele şi-au spus din nou cuvântul.

La controlul medical, doctorii nu au reuşit să-l însănătoşească pe Cabral.  Vedeta a luat nu mai puţin de şase tipuri de medicamente în Africa şi nu a simţit nici o ameliorare. Cabral a fost nevoit să-şi aducă medicamente de la mii de kilometric depărtare. Prezentatorul se temea că nu poate duce la bun sfârşit misiunea primită la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după cum a scris el însuşi pe pagina lui de socializare. 

"Doctorii de aici nu i-au dat de cap la amigdalită, nu mi-au putut găsi un antibiotic care s-o rezolve, au încercat șase, timp în care m-am cam chinuit. Singura varianta sa termin show-ul pe picioare era să primesc un antibiotic de-acasă. Dar importurile de medicamente în Africa de Sud sunt imposibile, m-au avertizat și doctorii de aici", a fost mesajul publicat de Cabral

Se pare că moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" se chinuie cu gâtul din anul 2011, când a fost operat pentru asta. Joi, lui Cabral i-au revenit durerile insuportabile şi a fost nevoit să înghită, iar, pastile cu pumnii. Din fericire, el a reuşit să primească mai multe colete cu medicamente din România şi acum e pe tratament. 


    Moderatorul de la
Moderatorul de la

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care au rămas să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa şi Luminiţa Nicolescu.

Ultima plecată a fost Andreea Moldovan, cunoscută drept "casnica de la Master Chef".

Potrivit scenariului, se pare că urmează probe tot mai grele în concursul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!", de la Pro TV. Una dintre acestea ar fi îngurgitarea unor chestii cel puţin ciudate.

În finala de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!" care a avut loc în finala britanică, spre exemplu, în luna decembrie 2014, câştigătorul Carl Fogarty, campion la motociclism, a trebuit să mănânce viermi, măruntaie de broască, tarantula copate şi gândaci vii, penis de cămilă şi anus de struţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net