«Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Conflict Dorian Popa- Mihai Trăistariu

Ultima actualizare:
Mihai a refuzat să îndeplinească provocarea
Mihai a refuzat să îndeplinească provocarea

Mihai Trăistariu a părăsit tabăra vedetelor de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», după ce mai multe zile la rând s-a plâns de faptul că nu poate să doarmă şi se simte foarte obosit. Cântăreţul a rezistat doar 11 zile în junglă.

Cea de-a doua vedetă care a părăsit tabăra din jungla de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» a fost Mihai Trăistariu. După mai multe zile în care s-a contrat cu colegii de echipă, provocarea secretă pe care a avut-o din partea producătorilor emisiunii a fost cea care a rupt definitiv relaţiile între cântăreţ şi ceilalţi colegi.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!». De ce a refuzat Mihai provocarea

Elena Lasconi a fost foarte supărată pe atitudinea lui Mihai
Elena Lasconi a fost foarte supărată pe atitudinea lui Mihai

Pentru un premiu secret, Mihai a fost nevoit să ia câte un articol vestimentar de la fiecare în parte şi îl spele la râu. Răspunsul oferit de Trăistariu în momentul în care a citit sarcina a fost unul surprinzător: "Hotărârea mea este nu! O să par un pămpălău şi un prostovan. Fizic sunt epuizat, iar vreo trei colegi de-ai mei oricum mă vorbesc de rău... Sunt atacuri de copil prost", a spus cântăreţul.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Ce au spus colegii când au aflat

Cătălin a vorbit pe larg despre acest subiect la interviurile private
Cătălin a vorbit pe larg despre acest subiect la interviurile private

Ajuns în tabără, Mihai a intrat în gura gura colegilor, dezamăgiţi de decizia acestuia de a nu se implica. "Mihăiţă a avut o misiune secretă şi anume aceea de a spăla câte un articol vestimentar de la fiecare concurent în parte, în schimbul usturoiului pe care noi ni-l dorim foarte mult. E urât boss! Am decis să accept eu această provocare şi să spăl eu hainele alea", a spus Cătălin Moroşanu în faţa colegilor, salvând situaţia. Acest lucru însă l-a făcut pe Mihai Trăistariu să fie privit cu ochi nu foarte buni de cei din tabără, şi, cum în condiţii de oboseală şi foame nu mai ai grijă de felul în care te exprimi, concurenţii de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» au început un adevărat război împotriva solistului.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Elena Lasconi l-a certat şi ea pe Trăistariu

Dorian a fost foarte nervos pe Mihai Trăistariu
Dorian a fost foarte nervos pe Mihai Trăistariu

"Ai văzut Mihai, la Cătălin, că nu a avut nici o ezitare să accepte provocarea? Asta înseamnă caracter. Spui că vrei să pleci de trei zile, eu cred că ăsta e cel mai bun răspuns în cazul tău", a spus, supărată, Elena Lasconi.

"L-au pus să spele două rufe şi două sutiene şi gata! Foarte urât din partea lui. Mihai, eu te iert pentru acest gest al tău, o să vorbim în continuare, o să jucăm cărţi, dar dacă o să se ia lumea de tine vreodată în tabără, nu o să-ţi iau apărarea niciodată", a mai adăugat şi Cătălin Moroşanu la interviurile private.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!», Moroşanu şi-a continuat reproşurile


    Cătălin a vorbit pe larg despre acest subiect la interviurile privateFoto: ProTV
Cătălin a vorbit pe larg despre acest subiect la interviurile privateFoto: ProTV

Proba în sine implica spălatul articolelor vestimentare la un râu aflat în vecinătatea taberei, iar Moroşanu a fost împreună cu Dorian Popa la această provocare. Discuţiile dintre cei doi bărbaţi nu au fost deloc onorante pentru Mihai Trăistariu, mai ales în condiţiile în care cei doi au dus greul probelor de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» de până acum şi au asigurat în permanenţă mâncare extra pentru ei şi colegii lor. "Eu am fost un prost. I-am zis «Boss, ţi-am luat apărarea de atâtea ori, hai fă şi tu asta că nu e greu»... Oricum fază de c...t. Auzi domle` că el nu mai are tragere de inimă şi că vrea să plece", a spus Cătălin Moroşanu.

Cel mai vehement coleg de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» la adresa comportamentului lui Mihai Trăistariu a fost, de departe, Dorian Popa, cel care nu a fost la primul conflict cu cântăreţul. "Dacă simt miros de ipocrizie şi de făţărnicie, imediat ripostez. Dă-mi mie să spăl rufe pentru stele, mânca-ţi-aş gura ta, că pentru asta vă spăl şi la c.r dacă e nevoie. Pentru 12 stele vă spăl pe fiecare în parte şi vă fac curaţi ca nişte bebeluşi. Dă-te-n Doamne iartă-mă că e penală. Trăistariu e în putere, nu face nimic, doar doarme toată ziua şi mănâncă. De ce vrei să pleci? Ai avut o probă la care ai mâncat două lucruri pentru că te-a motivat o femeie şi gata... Ţi-e greu? Mai du-te şi în p..a mea cu greul tău că îmi bag p..a de nu te vezi. L-am mirosit de ieri de la probă şi i-am spus că dacă îi trag un şut în fund sare direct acolo", a spus supărat Dorian.


    Dorian a fost foarte nervos pe Mihai TrăistariuFoto: ProTV
Dorian a fost foarte nervos pe Mihai TrăistariuFoto: ProTV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net