''Sunt celebru, scoate-mă de aici''! Îi ghidează în junglă ca pe marionete

Ultima actualizare:

    La celebra scenă de la duș,  în junglă, Gina Pistol și Andreea  Moldovan au fost învățate cum  să se comporte în fața camereiFoto: ProTV
La celebra scenă de la duș, în junglă, Gina Pistol și Andreea Moldovan au fost învățate cum să se comporte în fața camereiFoto: ProTV

Ceea ce nu se vede pe micul ecran, în emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), a fost dezvăluit într-un filmuleţ care circulă pe Internet. Vedetele nu sunt înconjurate în junglă de animale, ci de o armată de oameni, care-i ghidează ca la teatrul de păpuşi.

Site-ul cronicipebune.ro a publicat recent un material video, scăpat cine ştie cum de vigilenţa producătorilor de la PRO TV, şi în care sunt înfăţişate imagini de culise din timpul show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În scenele respective apar Gina Pistol (33 de ani) şi Andreea Moldovan (28 de ani), în celebra scenă de la duş, filmată în junglă, acestea fiind înconjurate de zeci de cameramani, producători, regizori, scenarişti şi de aparatură tehnică. Nimic ciudat până acum, căci doar acesta este arsenalul unui show de anvergură, însă nu ne-am aşteptat ca fetelor să li se spună, mură în gură, la tot pasul, ce să facă şi cum să se comporte la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Pe fundalul filmuleţului respectiv se pot auzi indicaţiile proteviştilor. “Andreea, să ţii cumva cheia să o putem vedea şi noi. Bine, nu chiar să o arăţi (n.r. – la cameră). Arată-i-o Ginei, gen!”, spunea un cameraman după ce fetele au reuşit să obţină cheia de la cufăr. Apoi, Andreea a trebuit să ridice lada şi, observând cât de grea e, s-a plâns imediat celor care o filmau: “Sorry, eu nu pot să o ridic. Sorry! Adică eu pot să o ridic, dar nu am voie”, a spus ea. “Nu mai vorbiţi! Acţiune!”, a venit imediat replica celor care o filmau.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici»: Alina Plugaru, regrete după eliminare

Eliminată marți seara din jungla africană, Alina Plugaru (27 de ani) s-a delectat la hotel cu un meniu special, din care nu a lipsit și un desert delicios, și ne-a împărtășit, la cald, câteva impresii de la show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici».

“Cea mai frumoasă experiență a fost atunci când am mers la prima probă şi am reuşit să aduc 8 steluţe pentru colegii din tabără. Cea mai groaznică experiență a fost ultima probă din concurs, la care am participat alături de Andreea. Mă oftic enorm că nu am putut să o duc la bun sfârșit”, ne-a spus Alina Plugaru. Blondina a reușit să-l ierte și pe Dorian Popa pentru limba lui ascuțită. În timpul show-ului, acesta a jignit-o din cauza că, în trecut, a făcut filme porno. “Am reuşit să trec peste acea situaţie şi i-am acceptat scuzele”, ne-a mai declarat Alina Plugaru.

Cameramanul  e la doi metri  de fete
Cameramanul e la doi metri de fete

Acestea sunt  scenele din  spatele  show-ului
Acestea sunt scenele din spatele show-ului

Alina Plugaru, regrete după eliminare
Alina Plugaru, regrete după eliminare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net