"Sunt celebru, scoate-mă de aici": primul concurent care vrea să părăsească junglă

19 februarie 2015
image
Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi, pedepsit la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"foto: arhiva personală

Nici bine nu a ajuns în tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" că este pe punctul de a dezerta. Fumător înrăit, unul dintre concurenţi e ujn pachet de nervi că nu poate să-şi exercite visiul în voie. Deşi a cerut ţigări, acestea nu au ajuns încă în posesia lui.

Să fumezi a devenit un lux în tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Cei care suferă cumplit sunt Pacha Man şi Gabriel Jugaru, vedeta care abia s-a alăturat celorlalţi participanţi la aventura  din Africa.

Gabi Jugaru este extrem de nervos pentru că nu poate să fumeze jpeg
Gabi Jugaru este extrem de nervos pentru că nu poate să fumeze

"Omul fumează de 20 de ani. Eu ştiu că bagă un pachet, un pachet şi jumătate de ţigări. Şi îl înţeleg că e nervos. Nu ştiu cum rezistă Pacha Man. Nici el nu cred că mai are mult până să răbufnească", a spus Cătălin Moroşanu în episodul de joi seara de la Pro Tv. Nervos, gabi jugaru a ameninţat că pleacă din tabără dacă nu va primi ţigări. Tutunul îi provoacă o stare de disconfort şi lui Pacha Man care a recunoscut că atunci când nu era pe pământ Africanfuma ţigară de la ţigară. 

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Gabi Jugaru revine la Pro Tv după patru ani

Supranumit „Regele Farselor”, Gabi Jugaru face parte din cel mai spectaculos reality-show din România. Alături de alte 11 vedete, Gabi va petrece timp de trei săptămâni în cea mai sălbatică zonă a Africii de Sud, fiind nevoit să supraviețuiască în condiţii vitrege. Revenirea la Pro Tv se produce după patru ani de absenţă. Jugaru  trebuie să doarmă sub cerul liber, să se spele într-o cascadă şi să-şi găsească singur hrana, riscându-şi viaţa şi cel mai greu, renunţând temporar la fumat. Curajos din fire, acesta a acceptat  oferta postului fără să stea prea mult pe gânduri, mai ales că onorariul e frumușel, 4.000 de euro. 

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": 12 vedete aruncate, în jungla africană

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este acum în formulă completă. În cadrul ediţiei de miercuri a show-ului filmat în Africa, Dorian Popa a fost prins cu lucruri interzise în tabără, Trăistariu şi Andreea Moldovan au gustat din specialităţile africane şi două vedete noi s-au alăturat în junglă celor deja prezente în concurs. După trei zile în care tabăra vedetelor a numărat 10 concurenţi (Elena Merişoreanu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Pacha Man, Elena Lasconi, Mihai Trăisariu, Andreea Moldoveanu(casnica de la Masterchef) şi Luminiţa Nicolescu (antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel) alte două nume din showbiz şi-au făcut apariţia în jungla africană: Alina Plugaru şi Gabi Jugaru.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg