Sunt celebru, scoate-mă de aici: Regele farselor îşi riscă viaţa în junglă pentru 4.000 de euro

16 februarie 2015
Gabi Jugaru va dormi  sub cerul liber și va căuta  de mâncare în universul  animalelor sălbatice  jpeg
Gabi Jugaru va dormi sub cerul liber și va căuta de mâncare în universul animalelor sălbatice

Gabi Jugaru revine la PRO TV, după o absenţă de mai bine de patru ani.

Supranumit „Regele Farselor”, acesta  va face parte din cel mai spectaculos reality-show din România, intitulat  “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi care va fi difuzat din seara aceasta, de la ora 20.30, la PRO TV. Alături de alte 11 vedete, Gabi va petrece timp de trei săptămâni în cea mai sălbatică zonă a Africii de Sud, fiind nevoit să supraviețuiască în condiţii vitrege.

Pentru suma de 4.000 de euro, Jugaru  trebuie să doarmă sub cerul liber, să se spele într-o cascadă şi să-şi găsească singur hrana, riscându-şi viaţa.

Curajos din fire, acesta a acceptat  oferta postului fără să stea prea mult pe gânduri, mai ales că onorariul e frumușel. 

Show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici" debutează luni, 16 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30. Douăsprezece vedete din România vor înfrunta timp de trei săptămâni pericole de moarte în junglă. Telespectatorii vor face cunoştinţă luni seară cu protagoniştii, aflaţi într-o tabără amplasată în munţi, la 400 de kilometri de Johannesburg (Africa de Sud). Prezentatorii reality-show-ului sunt Mihai Bobonete şi Cabral.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg