Sunt sexy, dar nimeni nu mă vrea

Ultima actualizare:

    Cântă melodii celebre și este sexy, dar AMI nu și=a găsit încă un iubitfoto: arhiva personală
Cântă melodii celebre și este sexy, dar AMI nu și=a găsit încă un iubitfoto: arhiva personală

Este una dintre cele mai în vogă soliste din România, dar, cu toate acestea, nu are noroc în dragoste. Solista care a devenit cunoscută datorita hiturilor „Trumpet Light”, „Otra Vez”, „Deja Vu” și „Playa En Costa Rica” a petrecut Valentine’s Day singurică. Ami (25 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum stă la capitolul viaţă sentimentală.

  • Click!: Cand a fost primul sarut?

Ami: Primul sărut a fost în clasa a V-a, dar a fost un pupic de copii mici, din joacă... nu chiar un sărut adevărat. Sărutul adevărat a venit odată cu prima întâlnire pe la 16 ani.

  • Ai aflat că nu ai un iubit? De ce eşti singură?

E complicat... Momentan, mi-e bine aşa. Mă axez foarte mult pe carieră şi nu aş avea timp de o relaţie. Mereu sunt pe drumuri, cu concerte, filmări. Cred că dacă aş avea o relaţie acum, băiatul de lângă mine ar avea de suferit, fiind nu i-aş acorda atenţia necesară.

  • Cum arată bărbatul ideal?

Trebuie să îmi stârnească curiozitatea, să fie misterios şi în acelaşi timp să fie un om puternic, inteligent, sensibil, iubitor şi cu simţul umorului.

  • Copiii îţi doreşti?

Da, îmi doresc copii, dar toate la timpul lor. Până la 30 de ani mi-ar plăcea să am doi copii. Să fiu o mămică tânără aşa cum e şi mama mea, cu care mă înţeleg de minunte. E ca o soră pentru mine şi de multe ori lumea nu crede că suntem mamă şi fiică. Aşa aş vrea să fiu şi eu pentru copiii mei, o soră! Mama, e un model pentru mine.  

Cine e Ami?

AMI sunt iniţialele numelui solistei - Andreea Moldovan Ioana şi s-a născut în Baia Mare, pe 28 septembrie, 1989. „Încă de la 3 ani părinţii m-au înscris la un festival desfăşurat în oraşul natal, unde mi-am adjudecat marele premiu. Această recunoaştere importantă avea să-i convingă şi mai tare pe părinți ca trebuie sa fructifice talentul fiicei lor artiste, aşa că m-au înscris la Palatul Copiilor Baia Mare, în cadrul căruia, timp de 15 ani, am participat la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale, la care am câştigat în fiecare an numeroase premii. Nu mi-a fost de ajuns să-mi exprim talentul doar prin voce, aşadar am ţinut neapărat să studiez şi un instrument, mai exact vioara, care mi-a bucurat copilăria 12 ani, aceste două pasiuni îmbinându-se perfect în viaţa mea”, a povestit despre ea AMI, pe un cont de socializare.

Solista ar vrea să se căsătorească şi să devină mamă până la 30 de ani
Solista ar vrea să se căsătorească şi să devină mamă până la 30 de ani

„La finele clasei a 11-a am decis să las tot ce a fost frumos în oaza copilăriei mele- Baia Mare - pentru o lume necunoscută - Bucureşti - unde am terminat şi ultimul an de liceu, convinsă că aici mă îndrept şi mai mult spre calea succesului. În prezent sunt studentă în ultimul an la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Aici, la finele anului 2011, l-am cunoscut pe Adi Colceru alias David Deejay, el fiind în căutarea unei noi voci pentru proiectul său. Lucrând împreună în studio, am ajuns la noua formulă câştigătoare, David Deejay & Ami, eu fiind noua solistă a acestui proiect şi astfel m-am alăturat găştii DAV7Music, lucru de care sunt încântată”, a completat solista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net