Sunt sexy, dar vai de ele, se iubesc printre zăbrele

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au împreună un băieţel de 8 luni. În 2014, afaceristul a fost condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare. Se află la Jilava

Dragostea nu are bariere şi nici legi! De acest lucru s-au convins două femei celebre , şi anume Valentina Pelinel şi Laurette Atindehou. Blonda îl vizitează pe Cristi Borcea de aproape trei ani la puşcărie, iar mulatra, cam de un an. Ambele îi aşteaptă acasă şi visează la nuntă.

În aprilie 2014 Valentina Pelinel (36 de ani) s-a dat pentru prima dată de gol că are o relaţie cu fostul şef dinamovist, după ce a fost surprinsă în vizită la penitenciarul Poarta Albă, unde acesta era închis. Nu a recunoscut nimic atunci, a preferat să tacă mâlc şi a recurs la această metodă chiar şi atunci când a rămas însărcinată. Abia după ce Cristi Borcea (47 de ani) a divorţat de Alina Vidican, Valentina a recunoscut cine este tatăl copilului. Timp de trei ani, din dragoste nemărginită pentru omul aflat la suferinţă, blonda, care şi-a consolidat cariera de manechin la New York, a făcut zeci de drumuri la puşcărie, i-a trimis pachete şi a înroşit telefonul cu iubitul ei. Ba mai mult, când acesta a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate, Pelinel a alergat ca într-o cursă de maraton pentru a-i fi alături.

Din nefericire pentru ea, regulile penitenciarului nu i-au permis lui Borcea să se bucure de evenimente importante din familie, însă Pelinel rabdă şi abia aşteaptă ziua în care îl va boteza pe micuţul Milan în prezenţa afaceristului, dar mai ales clipa în care acesta o va face doamna Borcea.

În această situaţie ingrată, colegă de suferinţă îi este Laurette Atindehou (33 de ani). Şi mulatra a ajuns să facă poteci la închisoare, ba la Penitenciarul Giurgiu, ba la Jilava, pentru Ciprian Nistor, iubitul ei, cu care acum se pregăteşte de nuntă. “În 2014, după ce m-am despărţit de Mihai, m-am cuplat cu Ciprian, iar relaţia noastră a durat vreo şase luni. Atunci m-a cerut pentru prima oară de soţie, însă nu am acceptat pentru că încă îl mai iubeam pe tatăl Serenei, la care m-am şi întors apoi. Din păcate, ciorba reîncălzită s-a dovedit a fi un eşec, aşa că după un timp m-am revăzut cu Ciprian. Când a intrat la puşcărie i-am fost alături. M-am îndrăgostit, de fapt, ne-am îndrăgostit aşa că am început să-l vizitez. Pentru că îşi execută pedeapsa în regim semideschis, pot să-l văd de cinci ori pe lună şi stau cam o oră şi jumătate de fiecare dată. Nu-i duc nimic, nu avem cameră intimă, doar vorbim. Aşa m-a cerut de soţie acum două luni, la vorbitor, fără inel.  Şi am acceptat pentru că mă iubeşte şi m-a convins că după tot răul care a fost în viaţa mea el e omul care mă respectă şi poate avea grijă de mine. Aşa am hotărât să facem demersurile pentru a ne căsători. Am depus actele şi ar trebui să ne cununăm peste vreo zece zile”, a declarat Laurette pentru Click!

simeon stalpnicul png
Laurette şi Ciprian Nistor au amândoi câte un copil din relaţii anterioare. În 2013, Ciprian Nistor a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Se află tot la Jilava

Viitorul soţ al mulatrei a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală într-un scandal cunoscut drept cea mai mare „ţeapă” imobiliară din vestul ţării. În anii 2007-2008, Ciprian Nistor şi partenerul său de afaceri Andreas Nadasdy au profitat din plin de „boom-ul imobiliar”. Printr-o reclamă agresivă, ei au promis că vor construi locuinţe şi au încasat de la zeci de persoane avansul pentru apartamente, în cadrul „afacerii Radisson”. În loc să construiască blocul promis, ţeparii au spart banii în vacanţe de lux şi i-au lăsat pe oameni cu buza umflată. Iubitul lui Pelinel, Cristi Borcea, a fost condamnat în martie 2014 la 6 luni şi 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Şi ele au făcut potecă la puşcărie pentru soţii lor

simeon stalpnicul png
Dragoş Bâlteanu, Cristina Rus, Cristina Spătar şi Alin Ionescu au trecut prin momente grele

Două bune prietene, solistele Cristina Spătar (44 de ani) şi Cristina Rus (35 de ani), au trecut şi ele prin momente grele din cauza soţilor, privaţi de libertate. Prima a răsuflat uşurată în februarie 2015, când Alin Ionescu a fost pus în libertate. Afaceristul a ajuns în spatele gratiilor la finalul lui septembrie 2014, acesta fiind arestat preventiv pentru o evaziune fiscală de 10 milioane €. Cristina şi Alin au divorţat însă în vara anului trecut. Soţul Cristinei, Dragoş Bîlteanu, a dat de necaz în decembrie 2014, când a fost trimis după gratii. Afaceristul, care era directorul general al SIF Banat-Crişana, a fost acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare, prejudicial fiind de 13 milioane €. În aprilie 2015 soțul Cristinei Rus a reuşit să obţină eliberarea.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Paul Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg