«Suntem în probe şi după 25 de ani de căsnicie»

simeon stalpnicul png
Nunta de argint-25 de ani; Matilda Pascal-Cojocăriţa şi Ştefan Cigu sunt împreună şi pe scenă, unde susţin show-uri incendiare

Solista de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa (60 de ani) şi talentatul violonist Ştefan Cigu (68 de ani) formează un cuplu de invidiat. La ceas aniversar, căci anul acesta vor serba 25 de ani de relaţie, mai exact ”nunta de argint”, frumoasa artistă ne-a dezvăluit reţeta unei relaţii lungi, plină de romantism, cum doar în basme mai găseşti.

Frumuseţea i-a adus celebrei artiste Matilda Pascal-Cojocăriţa un titlu de Miss, în 1979, la Costineşti, umilindu-şi rivalele la concursul ”Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. 

Matilda ne-a vorbit despre eşecurile în dragoste, dar şi despre actualul ei soţ, pe care îl idolatrizează: ”Noi ne probăm tot timpul. De aceea rezistă căsnicia noastră. Chiar şi acum suntem în probe”,  a mărturisit Matilda Pascal-Cojocăriţa pentru Click!  Artista  a bifat un mariaj dificil şi de-abia când l-a întâlnit pe violonistul Ştefan Cigu s-a simţit o femeie împlinită.

Sunt împreună şi pe scenă

„Când ne întâlneam în ţară la diverse concerte, Ştefan sau Fane, cum îi spunem noi, mă privea cu o undă de admiraţie, de mă făcea să simt că sunt puternică, frumoasă şi talentată. Mai târziu, m-am dus la bărbatul care mă iubea şi mă ocrotea! Când Fane mi-a deschis uşa casei lui, am ştiut, în sfârşit, că frumuseţea nu-mi mai aduce necazuri. Am fost atât de nefericită în timpul primei căsnicii, încât nu mai credeam că există dragoste şi oameni fericiţi. Nu credeam ca mi se va întâmpla să dau peste un bărbat care să mă iubească, să mă facă să mă îndrăgostesc din nou. Viaţa mea s-a schimbat cu totul de când l-am întâlnit pe Fane”, povestea Matilda, în urmă cu câţiva ani, pentru VIP.

simeon stalpnicul png
S-au cununat religios în 2004

Ei s-au cununat religios abia în anul 2004 la o mănăstire din Bistriţa, oraş în care au o cochetă vilă, dar şi o patiserie, unde artista a scos la vânzare „covrigei cântători”.  Sunt aproape tot timpul împreună, iar când unul dintre ei nu e acasă, celălalt nu are stare. Între timp, au devenit şi bunici. Au doi nepoţi, Adam şi Tudor, de la fiul ei, Alin, şi o nepoţică, Miriam Teodora, de la Horaţiu, băiatul lui Ştefan Cigu.  Ce regretă?  Că nu s-au cunoscut mai repede: ”Trebuia să fim împreună de la început, dar viaţa te ocoleşte, de multe ori, până te aduce acolo unde trebuie”, a adăugat Matilda, care va organiza o mică petrecere, în familie, pentru a sărbători cei 25 de ani de relaţie cu Ştefan. 

Nunta de ametist - 60 de ani

Ileana Stana Ionescu: «Dragostea şi înţelepciunea sunt secretul nostru»

simeon stalpnicul png
Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu

Ileana Stana Ionescu (81 de ani) şi Andrei Ionescu formează cel mai longeviv cuplu de actori. S-au cunoscut în urmă cu 60 de ani şi de atunci sunt de nedespărţit. “Am avut o mare şansă, care ne-a protejat pe amândoi. Dragostea, înţelepciunea şi prietenia au stat la baza relaţiei noastre. Soţul meu are un mare merit, e un tip echilibrat, înţelept, mai calm, eu sunt mai explozivă. Suntem unul şi acelaşi, ca şi când am fi celălalt”, spunea actriţa.

Nunta de aur - 50 de ani

Tudor Gheorghe: «Am petrecut ani frumoşi lângă femeia care m-a iubit şi mă susţine»

simeon stalpnicul png
Tudor Gheorghe şi Georgeta Luchian Tudor

Celebrul solist Tudor Gheorghe (72 de ani) este căsătorit de 50 de ani cu actriţa Georgeta Luchian Tudor (76 de ani): ”Avem 50 de ani de căsătorie, au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care m-a îngrijit, m-a iubit şi mă susţine”, spune muzicianul, care şi-a amintit şi de ziua în care a fost săgetat de Cupidon: ”În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă”.

Nunta de argint - 25 de ani

Viorela Filip şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele 

simeon stalpnicul png
Viorela Filip şi Cristian Bărlădeanu

Interpreta Viorela Filip (67 ani), una dintre cele mai frumoase şi apreciate cântăreţe din ”Epoca de Aur” a sărbătorit, în iulie 2017, 25 de ani de căsnicie cu Cristian Bârlădeanu, doctor în muzică şi profesor specializat în flaut. Viorela, interpreta pieselor de suflet „Doar un trandafir” şi „La o fereastră”, are mai multe pasiuni, printre care broderia, croşetatul şi cititul. Colecţionează scoici şi pietre cu forme speciale, îi plac cameea, perla, sideful, aurul şi argintul. Din 1990, Viorela este profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă Bucureşti. Elevii o adoră şi îi urmează sfaturile.

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
Vladimir Kara-Murza FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg