Superb! Ioana Blaj a purtat o rochie din 5.000 de ghiocei

image
Ioana Blaj a purtat cea mai deosebită rochiță din viața ei

Bun venit, primăvară! La mulți ani, femeie! Pentru a celebra feminitatea, în prag de 8 martie, actrița Ioana Blaj a purtat o rochie făcută din 5.000 de ghiocei. Superba și inedita rochie a fost lucrată direct pe ea, în decurs de 6 ore.

„A fost o muncă incredibilă timp de 6 ore încontinuu. Trei oameni au construit de la zero această rochie din ghiocei, direct pe mine”, a povestit Ioana Blaj.

Rochia a fost construită direct pe ea, în decurs de 6 ore

image
O rochie desprinsă din natură (la propriu!)

Creația aparține lui Nicu Bocancea, master florist internațional. A fost realizată în două etape distincte care au durat, în total, două zile. „Am construit mai întâi rochia suport din nenumărate fire și elemente rezistente, pe care le-am împletit cu grijă, cât să aibă flexibilitate pentru a putea fi îmbrăcată, dar să și permit ulterior inserțiile florale. Miile de ghiocei i-am adăugat fir cu fir după ce actrița foarte dragă nouă, Ioana Blaj, a îmbrăcat construcția. Îi sunt recunoscător pentru răbdarea cu care ne-a permis să lucrăm piesa vestimentară-manifest direct pe corpul ei. Ghiocel cu ghiocel, rochia parfumată și gingașă a prins contur după 5-6 ore de lucru intens cu cele mai firave, dar fermecătoare exponate ale primăverii”, a povestit Nicu Bocancea, cel mai premiat și titrat master florist român pe plan internațional.

image
Iată cea mai gingașă și mai frumos mirositoare rochiță!

Ideea și creația aparțin lui Nicu Bocancea, master florist

Mărturisește că a ales ghiocelul, în prag de 8 martie, pentru că el este simbolul gingășiei. „Eu îl compar cu mama, dar și cu primul nascut, pentru că este primul apărut în natură după o iarnă grea. În delicatețea lui se ascunde forța uriașă de a se lupta cu temperaturile scăzute, cu păturile de zăpadă, cu iernile grele. Pe cât este de firav, pe atât este de puternic, exact ca doamnele din viețile noastre”, mai spune Nicu Bocancea.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Centrala nucleară de la Zaporojie FOTO Profimedia
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg