Surorile Gabor pun osul la treabă ca să-l promoveze pe Mr. Pink

simeon stalpnicul png
Surorile Gabor îi promovează afacerea lui Mr. Pink foto: arhiva personală

Întâlnire emoţionantă între Monica şi Ramona Gabor! Cele două surori s-au văzut după o perioadă lungă de câteva luni. De data aceasta, vedetele nu şi-au mai dat întâlnire pe pământ românesc, aşa cum s-a întâmplat de Paşte, ci tocmai la Los Angeles, locul unde miercuri (26 iulie) va avea loc lansarea unei noi afaceri, o aplicaţie de livestreaming, pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.

După luni bune de absenţă din peisajul monden, Monica Gabor s-a întors recent, dar reapariţia ei în presă nu este deloc întâmplătoare. Stabilită de câţiva ani peste Ocean, fosta doamnă Columbeanu a preferat o viaţă discretă alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink, aşa că tăcerea a înlocuit interviurile din ziare şi reviste. Brusc, în urmă cu doar câteva luni, Moni a fost din nou dornică se apară, dar şatena avea de fapt un alt interes, acela de a promova aplicaţia de live streaming. Chiar şi atunci când s-a întors în România, în această primăvară, Monica Gabor a ţinut cu orice preţ să-i facă reclamă platformei.

monica gabor 1 0 jpeg
Monica şi iubitul ei chinez au o relaţie de câţiva anifoto: arhiva personală

Ea a venit îmbrăcată simplu, în negru, dar ceea ce a atras atenția a fost șapca pe care o purta, una inscripționată cu logo-ul aplicației de mobil pe care a dezvoltat-o iubitul ei. Şi Ramona şi-a sprijinit sora în această afacere, aşa că s-a deplasat de la Dubai pentru lanasarea oficială care va avea loc, miercuri, la Los Angeles. 

simeon stalpnicul png
Monica şi Ramona se pregătesc de petrecerea la care va fi lansată aplicaţia lui Mr. Pink, devenită atât de popularăfoto: captură video

"Ce faceți? Noi ne pregătim intens pentru petrecerea de lansare iGO.live", şi-a anunţat Monica Gabor fanii în timp ce îi întreba dacă ar fi potrivită o rochie roşie pentru acest eveniment.  

simeon stalpnicul png
Monica se pregăteşte de petrecerea lansării oficiale a aplicaţiei lui Mr. Pinkfoto: arhiva personală
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
thumbnail Mars pet friendly office png
Margrethe Vestager FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj