Surorile Gabor, revedere în Dubai. Ramona și Monica și-au sărbătorit zilele de naștere pe lux și opulență

simeon stalpnicul png
Monica și Ramona Gabor, revedere cu dor în Dubaifoto: Instagram

Din cauza pandemiei, Ramona și Monica Gabor nu s-au mai putut vedea. Una stă în Dubai, cealaltă în America, așa că au comunicat doar online. Iată însă că surorile au făcut posibilă revederea chiar luni, în Dubai. Moni și Ramona s-au întâlnit să își serbeze zilele de naștere și au petrecut pe cinste pe tărâmul șeicilor.

Dulce revedere! Așa a fost întâlnirea dintre surorile Gabor, care nu s-au mai îmbrățișat și nu s-au mai văzut decât virtual, prin intermediul internetului. Din 2019, Monica și Ramona nu s-au mai văzut, apoi restricțiile cauzate de virusul mondial le-a dat peste cap planurile. Nu s-au văzut de Crăciun, nici de înmormântarea tatălui lor, Emil Gabor, nici de parastasul mamei, Veronica Bulai.

Totuși, din punct de vedere profesional, această perioadă a fost de bun augur pentru mezina Gabor, care și-a făcut propriul business cu parfumul arabesc ce îi poartă numele. Și pentru Monica a mers totul strună, cel puțin în plan personal, pentru că familia ei s-a reîntregit și s-a închegat mai bine o dată cu venirea Irinei, iar fotografia de la final de an, cu Mr Pink, băiețelul său, Monica și fiica ei, lângă brad, este doveditoare.

Surorile Gabor sunt amândouă născute în ianuarie

Luni, așteptarea a luat sfârșit, iar fetele s-au văzut pentru prima dată față în față, să își ia revanșa după ce nu au putut fi împreună la zilele lor de nastere. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit vârsta de 33 de ai, iar Ramona, 32 de ani, pe pe 16 ianuarie. Au avut motiv bun să sărbătorească, în Dubai, orașul în care este stabilită de mai bine de 10 ani mezina familie Gabor.

simeon stalpnicul png
Surorile Gabor au petrecut la un restaurant de lux din Dubai

Cele două surori cu trup de manechin, s-au îmbrăcat elegant și s-au accesorizat cu bijuterii scumpe, ca niște bogătașe adevărate. Ca în vremurile în care nu aveau responsabilități, Monica și Ramona și-au făcut de cap în cel mai luxos restaurant din Dubai unde s-au delectat cu mâncăruri fine, cu stridii, șampanie și prăjituri speciale. Au glumit, au povestit și s-au simțit bine. Bineînțeles că nu au trecut neobservate, bărbații și-au întors capetele să le admire, însă fără niciun folos, pentru că amândouă sunt cuplate. 

Citește și:

Cum au rămas orfane surorile Gabor. Părinții lor au avut un sfârșit cumplit!

Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca! Poze rare cu toată familia fericită

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png