Surpriză de proporții la Survivor România! Jador a fost eliminat din competiție: “Sunt pregătit să fiu sărac oricând”

Ultima actualizare:

    Jador a părăsit competiția Survivor
Jador a părăsit competiția Survivor

Jador a părăsit competiția Survivor România, în consiliul de urgență deoarece a fost accidentat la picior. Deși s-a străduit să-și revină, ba chiar a intrat pe traseu fiind accidentat, pentru Jador competiția s-a încheiat. În urma investigațiilor medicale, cadrele medicale au hotărât ca acesta să se întoarcă în România.

După un consiliu de urgență, iată că Jador trebuie să se întoarcă acasă din cauza problemelor medicale la picior. 

Jador a părăsit Survivor România 2021

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a suferit o accidentare pe teren la piciorul stâng, care l-a făcut să petreacă mai multe zile la rând în spital, primind ajutor specializat. Însă acest aspect l-a făcut să nu mai poată reintra pe traseu pentru a lupta să aducă puncte echipei sale. 

În cadrul acestei ediții, prezentatorul emisiunii a anunțat faptul că un concurent va părăsi competiția, iar concurenții au fost șocați după ce au aflat cine a plecat.

Daniel Pavel a făcut un anunț care i-a surprins pe Faimoși și Războinici deopotrivă. Încă un concurent din tabăra roșie este nevoit să părăsească competiția Survivor România, din cauza problemelor de sănătate. „În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador”, a spus prezentatorul emisiunii.

Ce a declarat Jador după ce colegii săi au fost anunțați că va pleca

„Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici. Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador ”, a mai spus Faimosul.

Jador, accidentat de o lună și jumatate

În duelul cu Marius Crăciun, dintr-o probă pentru imunitate de la începutul lunii martie, Jador a văzut negru în fața ochilor. S-a accidentat grav la genunchi, la o aterizare greșită în apă, și a urlat ca din gură de șarpe. Medicul a intervenit imediat pentru a-l consulta pe Faimos. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă", a spus Jador, după ce doctorul i-a interzis să mai intre pe traseu.


    Jador s-a accidentat în timpul traseului
Jador s-a accidentat în timpul traseului

De atunci, Jador a mai încercat să reintre pe teren, dar accidentarea s-a dovedit mai serioasă decât s-a crezut inițial, astfel încât solistul a fost nevoie să accepte că trebuie să plece acasă pentru a se trata.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul 

În ediția din această seară de la “Survivor România” s-a întrunit, încă o dată, un Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel a făcut un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație. 

Sebastian Chitoșcă a încercat să ia legătura cu soția sa pe ascuns, fără ca producția să știe desre acest lucru, iar Culiță Sterp s-a îndepărtat prea mult de zona unde își desfășoară ei activitatea. 

„Am depășit limitele perimetrului, deși nu mi-am dat seama. Am vrut să stau singur. M-am îndepărtat mult, nu e o perioadă bună pentru mine. Nu sunt de patru luni cu viitoarea mea soție. Mă gândesc la ea în fiecare zi. Mă simt vinovat, am zis să merg să stau singur și am mers prea departe. Nu mai știam drumul să vin înapoi. Am mers în junglă vreo cinci, șase ore. Nu a fost cu intenție. Îmi cer scuze de la dumneavoastră.  M-am urcat în copac pentru că nu auzeam marea și încercam să ascult valurile și nu auzeam nimic. Am auzit la un moment dat un motor și am ajuns la mare. A fost urât și ciudat”, a spus Culiță Sterp.

„Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie boagtie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare. Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.  Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”, a spus Faimosul.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net