Surpriză! Horia Brenciu revine ca antrenor la Vocea României! Cui îi ia locul?

image
Andra a rezistat doar un sezon în echipa de antrenori de la Vocea României

Surpriză de proporții la Vocea României! Horia Brenciu revine la Pro Tv, în sezonul 9 al show-ului! Acesta fusese înlocuit de Tudor Chirilă în sezonul patru al competiției și plecase la rivalii de la Antena 1, la X Factor, acolo unde a făcut echipă alături de Delia, Ștefan Bănică și solistul de la Carla's Dreams.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, a declarat Horia Brenciu.

Doi concurenți din echipa sa, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce plin de emoții în show, dar gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

image
Andra a rezistat doar un sezon în echipa de antrenori de la Vocea RomânieiFoto: Pro Tv

​Horia îi ia locul Andrei în echipa de antrenori de la Vocea României, după ce solista a participat ca mentor doar un sezon. Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019.

Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014

image
Loredana Groza și Adi Despot au părăsit Vocea României în 2018

În urmă cu cinci ani, Horia Brenciu a plecat din echipa Vocea României și a semnat cu X Factor, emisiunea rivală. Horia Brenciu a făcut parte, alături de Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, din juriul primelor trei sezoane ale show-ului Vocea României.

Loredana și Adi Despot, înlocuiți în 2018

Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014 jpeg
Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014

Loredana Groza a decis, în 2018, să renunțe la proiectul Vocea României în a cărei echipă a fost încă din prima difuzare a lui în România. Aceeași hotărâre a fost luată și de Adrian Despot, care a făcut parte din "emisiunea vocilor" doar un sezon. Ei au fost înlocuiți de Andra și Irina Rimes.

Smiley: "Bine ai revenit, Horia Brenciu!"

Va fi o luptă aprigă pentru trofeu în sezonul 9! Irina, Smiley și Tudor pleacă și ei la drum cu gânduri învingătoare și cu dorința de a avea în echipă câștigătorul Vocea României.

image
Va mai continua Antena 1 cu X Factor?

”Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”, a spus Irina Rimes la începutul sezonului 9.

image
"Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță", a spus Irina Rimes

Smiley a declarat: ”Fiecare sezon Vocea României e o bucurie pentru mine și ocazia perfectă de a cunoaște oameni determinați, cu voci foarte bune, care nu au renunțat la visul lor și au curajul să se arate întregii țări. Abia aștept să începem filmările și să vedem ce surprize ne așteaptă în noul sezon, ce viitori artiști vom descoperi. Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!”.

„Vocea României mi-a adus mai multe satisfacții decât bănuiam când am acceptat rolul de antrenor în primul sezon. N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi. E rar ca un show de televiziune să-ți dea ocazia să "te joci pe tine". Așa că e foarte simplu ca Vocea să te facă dependent. Și bănuiesc că dependența asta mă ține pe scaunul ăla și în sezonul ăsta. În rest, să fie voci, să fie voce, muzică bună și replici inteligente.”, spune Tudor Chirilă.

image
"Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!

Sezonul 9 Vocea României începe la toamnă

În curând vor începe filmările pentru sezonul 9 Vocea României, iar din toamnă vom urmări un show plin de dinamism, tensiune, replici incendiare și multă muzică bună.

Ce se întâmplă cu X Factor?

image
"N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi"

La începutul anului au apărut primele zvonuri cu privire la soarta show-ului X Factor. Mai precis, s-a vehiculat că emisiunea de la Antena 1 nu va mai apărea pe post. În contextul în acre Horia Brenciu s-a întos la Vocea României, rămâne întrebarea: ce se întâmplă cu X Factor? Reprezentanții postului din Băneasa au precizat că "Antena Group deține în continuare licența pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment", fără a preciza când va reveni emisiunea pe post.

Emisiunea de la Antena 1 a debutat în toamna anului 2011, pe 17 septembrie. Juriul era format în primul an din Paula Seling, Adrian Sînă și Mihai Morar. De-a lungul anilor, juriul s-a schimbat de patru ori, iar în ultimul sezon, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și solistul de la Carla’s Dreams au fost cei care au căutat cei mai buni noi artiști.

Citește și:

An plin de “bombe” în televiziuni: cine a plecat, cine a rămas

Iubita lui Tudor Chirilă, apariţie-surpriză la "Vocea României"

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE