Survivor 2021. Amna, eliminată din competiție: „Colegii mei nu mai sunt colegi!” A plecat acasă și un Războinic

image
Amna (36 de ani) este divorţată şi-l creşte singură pe David Cristian, de 6 ani şi jumătate

Solista Amna și-a încheiat parcursul la Survivor România sezonul 2. Amna a fost eliminată în ediția difuzată duminică seara, la Kanal D, iar despărțirea de colegii ei a fost emoționantă. Și de la Războinici a plecat un concurent, însă din cauza unei grave accidentări.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna, care revine astfel în brațele băiețelului ei, David Cristian, de 6 ani şi jumătate. De altfel, copilul a fost motivația ei în acest concurs, dar și grija cea mai mare. Amna, pe numele ei adevărat Andreea Cristina Frunzăreanu (36 de ani), se teme de apă şi a refuzat să participe la prima probă. „Am un copil acasă şi el are nevoie de o mamă!”, şi-a motivat decizia solista, care nu ştie să înoate. Amna a divorțat în 2019 şi-l creşte singură pe David Cristian.

amna la survivor romania 2021 jpeg
Amna (36 de ani) este divorţată şi-l creşte singură pe David Cristian, de 6 ani şi jumătate

Survivor România 2021. Cum a avut loc prima eliminare

Conform regulilor consiliului de eliminare, în urma clasamentului publicului, concurentul favorit din fiecare echipă are dreptul să nominalizeze un concurent din echipa sa, scrie wowbiz.ro. În cazul în care concurentul nominalizat este și pe primul loc, acesta este salvat, însă pierde dreptul să nominalizeze. Acest drept îi revine concurentului de pe locul doi. Prin urmare, dintre cei nominalizați, concurentul cu cele mai puține voturi din partea publicului părăsește competițiaSurvivor România 2021. În urmă celor două consilii de eliminare, doi concurenți sunt nominalizați: Sorin de la Războinici și Amna de la Faimoși. „Concurentul care a primit cele mai multe voturi în echipa Războinicilor este: Roxana!", a fost anunțul lui Daniel Pavel. Ea are dreptul de a nominaliza spre eliminare un coleg din echipă. „Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin , cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”, a spus Roxana.

Jador, preferatul publicului din echipa Faimoșilor

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine efavoritul de la Faimoși . „Concurentul care a primit cele mai multe voturi în echipa Faimosilor este: Jador!”, spune acesta. Cântărețul susține că îi este teamă de responsabilitatea care i-o aduce acest titlu. „Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat. E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”, a spus Jador. „Nu te urăsc, chiar te iubesc. Ai gândit pentru echipă. E ok”, i-a răspuns Alexandra Stan. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine este primul concurent din sezonul doi Survivor România 2021 care părăsește competiția prin eliminare. „Concurentul care părăsește competiția dintre: Sorin, Alin, Amna și Alexandra Stan... este Amna", a spus acesta.

image
Lucian Barbu și-a făcut apariția în cârje la Consiliu

Survivor România 2021. Lucian Barbu de la Războinici a plecat și el acasă

Înainte de începerea consiliului de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț importat în ceea ce îl privește pe Lucian Barbu, după ce Războinicul a suferit de curând o accidentare gravă pe teren, care i-a adus imposibilitatea de a reveni în joc alături de echipa sa. Prezentatorul emisiunii „Survivor România” a subliniat faptul că Lucian Barbu, profesor de înot, este primul concurent care va părăsi competiția din cauza faptului că starea să de sănătate nu-i mai permite revenirea pe teren alături de colegii săi de echipă. Vizibil afectat de accidentarea suferită, dar și extrem de trist pentru că s-a văzut nevoit să renunțe la competiție din cauza accidentării suferite, Lucian Barbu a ținut să le spună câteva cuvinte de rămas bun colegilor săi și să le promita că îi va susține de acasă până la final.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Amna, despre motivele care i-au distrus căsnicia: «Este un mare zbucium în mine»

Survivor România 2021. Amna, Majda şi Simona Hapciuc, sexy-mamele din echipa Faimoșilor, luptă pentru copiii lor

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
h 52574265 jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg