SURVIVOR 2021. Amna se operează de urgență. "Aveam aceste chisturi dinainte de concurs"


    Amna a participat la Survivor România 2021 cu probleme de sănătatefoto: Facebook
Amna a participat la Survivor România 2021 cu probleme de sănătatefoto: Facebook

Două săptămâni a durat aventura Amnei la „Survivor România 2021”! Amna a fost prima concurentă eliminată de la “Survivor”, iar după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, în afara concursului, artista s-a întors în România. Încă de la sosire, Amna a dezvăluit că are probleme mari cu bila și că trebuie să se opereze, în curând.

Iată însă că solista se resimte după experiența din Republica Domnicană și a fost programată de medici să se opereze de urgență în cursul zilei de vineri. Solista a fost ieri la o clinica privată ca să-și facă analizele înainte de operația la bilă. “Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes”, a anunțat solista, pe contul ei de Instagram.Solista a mărturisit că a știut înainte de plecarea la Survivor România că suferă cu bila, dar că le-a cerut voie doctorilor care i-au dat avizul să meargă în Dominicană.

Probleme în Republica Dominicană de la o bacterie

“Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat solista, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click!, la întoarcerea din Republica Dominicană.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Amna s-a întors cu probleme mari din Republica Dominicană! Artista se operează! „Am luat o bacterie de acolo”

INTERVIU Amna, prima eliminată de la "Survivor 2021", despre chinul din junglă și dorul de copil. Ce spune despre Faimoși

Survivor România 2021. Amna, Majda şi Simona Hapciuc, sexy-mamele din echipa Faimoșilor, luptă pentru copiii lor

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg