SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai tulburător discurs de adio. S-a îmbrățișat cu Starlin și l-a făcut să plângă

image
Cătălin Moroșanu a plecat cu fruntea sus de la Survivor România 2021foto: Kanal D

Survivor România a oferit momente lacrimogene joi seara, ediție în care Cătălin Moroșanu a apărăsit competiția, din motive medicale. Moroșanu a recunoscut că la Survivor a uitat de ziua fetiței sale, din cauza consumului psihic de care a avut parte, iar în încheiere ne-a arătat un gest plin de fair-play: și-a îmbrățaișat și încurajat rivalii.

Discursul cu care Cătălin Moroșanu i-a emoționat pe toți concurenții

Cătălin Moroșanu a venit în consiliu pentru a-și lua la revedere de la colegi și a avut numai cuvinte de încurajare pentru ei.

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin.

"În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult. Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei". 

"Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele, Natalis. Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume la Survivor, trăim într-un Matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste".

"Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi".

"Rolul meu aici se încheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic că m-am comportat onorabil. Fiți mai buni, să vă iubiți, eu văd altfel lucrurile acum. Fiți oameni adevărați, nu vă pierdeți. Să dea Dumnezeu să ajungeți cât mai departe”.

Mesajul lui Starlin pentru Moroșanu

Rivali consacrați la Survivor, având chiar propriul lor scor la confruntările directe de pe traseu, Starlin și Moroșanu au oferit momente emoționante în ediția de joi seara. Războinicul Starlin a avut un mesaj plin de respect la adresa campionului Moroșanu.

„Domnul Dan, eu sunt un om foarte emotiv și singura persoană de care îmi era teamă pe traseu era Cătălin Moroșanu. Aveam o teamă enormă, adică de la început și pentru mine a fost o onoare când el mi-a spus că a avut același sentiment. Vorbim de un campion, este un idol pentru România, eu sunt un copil adoptat de România. Că am fost împreună cu el pe traseu atâta timp pentru mine este o onoare. Mă bucur că te-am cunoscut, mă bucur din suflet. Această rivalitate amiabilă care m-a făcut să simt mai mult această competiție, pentru că ești un om adevărat, ești un om super inteligent, de la care toți de aici ar trebui să învățăm în fiecare moment. Onoare pentru o viață întreagă și respect pentru o viață întreagă", a spus Starlin. Înainte de părăsi consiliul și competiția, Moro i-a îmbrățișat nu doar pe colegii lui Faimoși, dar și pe Războinici.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat într-un meci de comunicare

În ediția din 4 aprilie, Cătălin Moroșanu a concurat împotriva lui Starlin în meciul de comunicare de la „Survivor România”. Din păcate, sportivul nu a reușit să ducă traseul la bun sfârșit, căci s-a accidentat grav la genunchi. Colegii l-au dus pe brațe, iar medicul i-a interzis să mai participe la vreun joc. Iată că la mai puțin de două săptămâni de atunci, Moro a fost nevoit să accepte că este cazul să plece acasă pentru a se ocupa de problemele de sănătate.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj aniversar pentru soție: "Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție"

SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soția lui: "Ne-am cunoscut în tren. Ea avea 16 ani"

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg