SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu l-a executat pe Zanni: "Caracter de doi lei, un nimeni". Ce l-a înfuriat pe Moro


    Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D
Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D

Au căzut măștile la Survivor România, în ediția difuzată vineri seara, la Kanal D. Tensiunile din tabăra Faimoșilor au escaladat, iar e această dată, Cătălin Moroșanu este cel care a izbucnit la adresa lui Zannidache. Totul din cauza unei coechiepere.

Faimoșii au pierdut proba pentru imunitate, dar toată atenția s-a mutat asupra unui conflict care cu greu a putut fi aplanat. Deranjat de comportamentul lui Zannidache, care a numit-o "cotoroanță" pe Elena Marin, acuzând-o de falsitate, Cătălin Moroșanu a lansat un atac dur asupra protejatului lui Alex Velea.

Cătălin Moroșanu, despre Zanni: "Este o persoană de cea mai joasă speță"

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. (…) Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a fpcut tatuaje și e cool chipurile. Eu am experiență de viață și cvă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. 

Zanni de la Survivor România o umilește pe Elena Marin

Războiul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România nu pare să se sfârșească curând. Cei doi conviețuiesc cu greu împreună, pentru că Zanni o atacă încontinuu pe Faimoasă. Cântărețul susține că Elena Marin este falsă și vrea ca cei de acasă să vadă acest lucru. Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime, deși Faimoasa a încercat să aplaneze conflictul. Zanni o umilește pe colega sa și îi spune că face orice pentru a se afirma în fața publicului. "Când e cu noi stă normal, dar când e lume și o vede lumea de acasă stă mai dreapta, vrea să pară că e miezul. Nu pot să înghit asta, când e cineva fals lângă noi, trebuie să i-o zic. Ești prea figurantă, ești prea disperată", a spus Zanni într-o ediție trecută, potrivit Wowbiz.ro.

SURVIVOR 2021 Cum arăta Zannidache, în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

Alex Velea se bate în tatuaje cu solistul Zanni

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png