SURVIVOR 2021 Certuri, intrigi și o nominalizare surpriză în echipa Faimoșilor

21 mai 2021
article img
Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămâniifoto: Kanal D

O nouă săptămână Survivor, un nou joc de imunitate. Faimoșii au fost însă învinși detașat de Războinici, care au câștigat cu scorul de 10 la 6, asigurându-și totemul de imunitate. Vedetele au fost nevoite să facă primele nominalizări pentru eliminarea de duminică seara.

În inferioritate numerică și cu mai multă liniște în echipă, Războinicii sunt pe val la Survivor România 2021. În ediția difuzată vineri seara, la Kanal D, am asistat la o nouă victorie a Războinicilor, așa că Faimoșii au fost nevoiți să facă nominalizări. Rezultatele arată așa: 4 voturi pentru Sebastian, 2 voturi Culiță, 1 vot Ștefan, 1 vot Zanni. "Nu mai deschidem și ultimul vot din urnă, pentru că matematic Sebastian este nominalizat spre eliminare", a anunțat prezentatorul Dan Pavel. Sebastian nu a comentat decizia colegilor, dar a ținut să îl laude pe Zanni atât din punct de vedere social, cât și sportiv. "Am fost un tip destul de realist și sunt și oricât de bun am fost pe traseu și social, competiția asta merită s-o câștige Zanni. El are toate calitățile, și sportive și umane și tot ce vrea el", a spus Sebastian Chitoșcă.

Raluca Dumitru, scandal cu Ștefan și Culiță

După conflictul cu Culiță, Raluca Dumitru a avut un schimb acid de replici și cu Ștefan Ciuculescu, la Survivor România 2021. "Suntem o echipă cu două tabere. Ne certăm din motive mici, sunt tensiuni mari. Ce nu mi se pare corect este când ajungem să ne jignim. Aici fac referire la mine și la Culiță, pentru că am fost jignită de el. Fake, țărancă, nu am 7 ani de acasă. Dacă nu ne suportăm, putem să ne spunem punctul de vedere dar fără să ne jignim. Am avut o atitudine față de el ieri la joc când i-am aruncat cu nisip în față, pentru că m-a făcut țărancă. Ai pretenția să am cei 7 ani de acasă după ce îmi arunci cuvinte urâte. Poate nici eu nu te suport, dar nu te jignesc. Dacă atitudinea ta este corectă...Mulțumesc!", a spus Faimoasa.