SURVIVOR 2021. Eliminare bombă în echipa Războinicilor. Albert, pentru a opta oară favoritul publicului

Ultima actualizare:

    Starlin a părăsit Survivor Româniafoto: Kanal  D
Starlin a părăsit Survivor Româniafoto: Kanal D

Weekend nebun la Survivor România 2021. Certuri, tensiuni, reproșuri, consiliu de urgență și, în cele din urmă, o eliminare. În ediția difuzată duminică seara, la Kanal D, Războinicii au avut nominalizați trei băieți: Sorin, Starlin și Andrei. După 4 luni, Starlin spune "adio" competiției din Republica Dominicană.

Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate în săptămâna care tocmai s-a încheiat, așa că au fost nevoiți să facă două nominalizări. Vineri a fost propus pentru eliminare Albert Oprea, iar sâmbătă, Sorin Pușcașu. Cei doi sunt rivali de temut, deși se află în aceeași echipă, iar tensiunile dintre ei au atins cote alarmante. Albert, preferatul publicului, s-a lovit constant de reproșurile lui Sorin și ale lui Starlin, care "i-au scos ochii" că nu dă randament pe traseu și că nu aduce puncte.

„Tu ai impresia că te votează oamenii pentru că ești wow? Dacă pe plan sportiv nu ești bun, pe ce plan ești? Pe mine mă interesează că distrugi echipa și că nu ai energie pozitivă. Tu crezi că sunt obsedat de tine? Tu pentru mine ești un nimeni. Ai gânduri meschine”, i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, în ediția de joi seara.

Marius Crăciun a fost nevoit să își nominalizeze cel mai bun prieten

Iată că tensiunea a atins punctul culminant duminică seara, când Albert a ieșit, pentru a opta săptămână la rând, preferatul publicului. Astfel, s-a salvat automat de la eliminare și a avut dreptul să facă o nominalizare, aceasta fiind Starlin.

Starlin a părăsit Survivor România

Al doilea în preferințele telespectatorilor a fost Marius Crăciun, iar numele propus de el pentru eliminare a fost, inevitabil, Andrei Dascălu, cel mai bun prieten al său, iar asta pentru că nu a mai existat nici o variantă posibilă, Starlin și Sorin fiind deja nominalizați, iar Albert, salvat. Situația i-a dărâmat pe Războinici, care în cele din urmă au fost nevoiți să își ia "la revedere" de la Starlin. Starlin a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului și părăsește competiția după 4 luni în care a luptat ca un adevărat Războinic.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net