SURVIVOR 2021 Eliminare în tabăra Faimoşilor, dar şi mesaje de la cei dragi


    Daniel Pavel, prezentatorul Survior Româniafoto: Kanal  D
Daniel Pavel, prezentatorul Survior Româniafoto: Kanal D

Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire duminică, pe terenul sportiv, într-un nou joc pentru comunicare. Faimoșii au ieșit câștigători, s-au bucurat de mesaje scrise de la cei dragi, dar au avut si o seară grea. La consiliul de eliminare au aflat că au rămas fără un om important.

Seară tensionată la Survivor România, în ediția difuzată duminică, 9 mai, la Kanal D. După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare și au avut bucuria să schimbe mesaje scrise cu cineva drag, din România, concurenții s-au pregătit pentru consiliul de eliminare. Se știau deja două nume propuse pentru eliminare, în urma consiliilor de vineri și de sâmbătă, Irisha și Albert, dar situația s-a răsturnat la votul telespectatorilor.


    Războinicii Sorin Pușcașu și Albert Opreafoto: Kanal  D
Războinicii Sorin Pușcașu și Albert Opreafoto: Kanal D

Zanni, favoritul publicului la Faimoși

În urma voturilor publicului, Zanni a ieșit concurentul favorit din echipa Faimoșilor și a avut dreptul să nominalizeze un coechipier. Este vorba despre Elena Marin. „Cucu și Andreea sunt doi oameni care merită a doua săptămână așa cum au meritat toți încrederea și susținerea noastră. Nu văd că ar fi corect să votăm Andreea sau Cucu, chiar dacă Andreea nu a demonstrat destul de multe pe traseu. Ștefan nu va primi votul meu, pentru că este sincer. E inconștient, de-asta îmi place de el. Pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru că se simte puternică, pentru că susține niște porcării, Elena o să primească votul meu”, a declarat Zanni. „Mă așteptam pentru că au fost discutii și s-a spus că din punct de vedere social voi fi nominalizată. A fost destul de vizibil. Îmi pare rău că nu ne vedem fiecare greșelile", a ripostat Elena.


    Irisha
Irisha

Irisha, eliminată de la Survivor România

Din echipa Războinicilor, favoritul publicului a ieșit tot Albert, așa că s-a salvat automat de la eliminare. Cum era de așteptat, el l-a nominalizat pe Sorin, deși acesta din urmă schimbase tactica și chiar și-a cerut scuze pentru atitudinea ostilă și pentru conflictele avute de-a lungul show-ului, cu Albert. Pe locul al doilea în preferințele publicului, de la Războinici, a ieșit Marius Crăciun, care l-a propus pentru eliminare pe Bogdan Urucu, intrat în competiția „Survivor România” pe 28 aprilie. Astfel, dintre Irisha, Elena Marin, Sorin și Bogdan, concurenții și-au luat "la revedere" de la Irisha. Faimoasa a primit cele mai puține voturi și nu a scăpat de eliminare. Irisha a intrat în concurs pe 8 aprilie.

Culiță Sterp a aflat că a devenit unchi

În schimbul de mesaje cu cei dragi, Culiță Sterp a vorbit cu viitoarea lui soție, Daniela, însărcinată cu băiețel. Pe lângă cuvintele de dragoste pe care i le-a spus, aceasta l-a anunțat pe Culiță și că a devenit unchi. „Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță Sterp.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Sorin Pușcașu i-a cerut iertare lui Albert Oprea: "Am spus că trebuie să mă schimb"

Cine este Irina Ceban "Irisha", noua concurentă de la Survivor. A fost finalistă "Bravo, ai stil!"

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg