SURVIVOR 2021 Jador a revenit pe traseu, dar colegii l-au făcut praf: "Mitocan fără clasă, care te șantajează emoțional"

Ultima actualizare:

    Jador s-a întors în competiție
Jador s-a întors în competiție

După o absență cauzată de accidentarea la genunchi, Jador a revenit cu forțe noi în competiția Survivor România! Însă colegii săi au avut câte ceva de spus cu privire la acest lucru, însă nu de bine.

Faimoșii fac front comun împotriva lui Jador și susțin că nu îl mai vor în preajmă la meciuri. Ei spun că artistul de manele are un comportament infantil, că deranjează echipa cu replicile sale și că nu dă dovadă de respect față de nimeni. 

„Dacă vine Jador iar la joc, ar trebui să vorbim cu toții să ne lase în pace, să avem atmosfera aia. Să nu mai facă glume, că îmi ia din chef, îi spunem frumos, fără să ne certăm.  Dacă vine la joc și se comportă așa, eu nu o să mai accept”, spunea Sebastian Chitoșcă.

„Îmi doresc din suflet ca Jador să nu mai fie pe banca noastră. Când a venit la primul joc, a venit cu energie bună, dar apoi a devenit o pierdere de energie. E un vampir energetic, ne seacă de energie prin glumele proaste, cum se adresează. Nu-mi mai doresc să vină la niciun joc, mă seacă de energie prezența lui. Nu-mi plac în jurul meu oamenii care vorbesc urât, nu știu să se comporte, care vorbesc doar despre sex și conotații sexuale și nu respectă pe nimeni”, este de părere Cosmin Stanciu.

„Exagerează mult în ultimul timp și vine la jocuri și ne ia nouă energia. E un copil, nu mi se pare amuzant, ci e penibil, sunt imun la ce face, nu-l mai bag în seamă”, spunea și Culiță Sterp.

"Mitocan fără clasă, care te șantajează emoțional", a spus și Zanni la final. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net