SURVIVOR 2021 Majda a răbufnit după eliminare. Cine trebuia să plece înaintea ei: "Topul era făcut”


    Majda a fost eliminată de la Survivor România 2021foto: Kanal  D
Majda a fost eliminată de la Survivor România 2021foto: Kanal D

Majda Aboulumosha a fost eliminată, duminică seara, de la Survivor România, după ce Jador, care a ieșit preferatul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare. A fost pentru a doua oară când Majda a fost nominalizată pentru eliminare la Survivor România și, de data aceasta, sorții n-au mai fost de partea ei, mulatra părăsind astfel competiția.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: «mami, nu mai pot de dorul tău!» Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda, direct din Republica Dominicană, la emisiunea la Teo Show, de la Kanal D.

Majda: „Nu-i port dușmănie lui Jador”

Majda a stat departe de conflicte pe tot parcursul competiției, însă a fost victima sigură a coaliției băieților din tabăra Faimoșilor, care le-au pus gând rău fetelor din echipă, pentru a le scoate pe rând din competiție. „Am fost singul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul. Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților! Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați. Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jodor are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual”, a mai declarat Faimoasa, la Kanal D.

Majda Aboulumosha vrea să se ocupe de afaceri după „Survivor"

Fosta concurentă de la "Survivor România"  își dorește ca atunci când se va întoarce acasă să revină pe micile ecrane cu un nou proiect de televiziune, poate chiar la Kanal D, dar și să se implice mai mult într-o afacere. Este vorba de afacerea cu dulciuri, torturi și cozonaci, de care Majda se ocupa înainte să plece în reality-show-ul de supraviețuire. “Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri", spunea Majda înainte de a intră în show.

Citește și:

Survivor 2021. Fiica Majdei, îngrijorată: ”Mama nu se descurcă prea bine. Am plâns când am văzut că s-a lovit”

Survivor România 2021. Amna, Majda şi Simona Hapciuc, sexy-mamele din echipa Faimoșilor, luptă pentru copiii lor

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg