SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soția lui: "Ne-am cunoscut în tren. Ea avea 16 ani"

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au căsătorit în 2012
Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au căsătorit în 2012

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei 12 Faimoși de la “Survivor România”, reality-show difuzat de joi până duminică, la Kanal D, vrea să demonstreze că merită titlul de “Supraviețuitor”. Cu o carieră sportivă impresionantă, având în palmares zeci de titluri în K1, Cătălin Moroșanu este și un familist convins. Faimosul a povestit, înainte de a se aventura în Republica Dominicană, cum a debutat povestea de dragoste dintre el și cea care avea să îi devină, mai târziu, soție.

“Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație”, spune celebrul luptător despre cea care acum îi este soție, Georgiana. 

Cătălin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și cea care i-a devenit soție
Cătălin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și cea care i-a devenit soție

Cătălin Moroșanu: "Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane"

Cătălin Moroșanu a povestit cum a cucerit-o pe tânără, pe ce a mizat și ce “arme” a scos la înaintare. “Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane”, a povestit Cătălin Moroșanu.

Georgiana avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe Cătălin
Georgiana avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe Cătălin

Pe Cătălin Moroșanu telespectatorii îl vor putea urmări în reality-ul “Survivror România”, care a debutat la Kanal D sâmbătă, 9 ianuarie! Emisiunea este difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00. Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției este expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.

Cine sunt Războinicii și Faimoșii

Reamintim concurenții care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.  O schimbarea a avut loc în echipa Faimosilor și în cea a Războinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin (dansatoare, coregraf și fosta gimnastă), la Faimoși, și, în echipa Războinicilor, Szidonia Szasz a fost înlocuită cu Melina Dumitru (cântăreața).


    Georgiana avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe Cătălin Sursă foto: Arhivă personală
Georgiana avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe Cătălin Sursă foto: Arhivă personală

Așadar, echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna (eliminata), Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu (eliminat), Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Citește și: 

Cătălin Moroşanu a vorbit despre divorţ: „Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru“

Cătălin Moroşanu s-a făcut actor: «E mai greu ca în ringul de lupte!»

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg