SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor"


    Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021
Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021

Ediția de duminică seara a emisiunii Survivor România 2021 a fost una plină de surprize. Faimoșii au câștigat un ospăț pe cinste, udat cu vin roșu, s-au bucurat de mesajele fanilor, dar și de poze trimise de cei de acasă. Faimoșii, deși au pierdut proba sportivă, au răsuflat ușurați, căci din echipa lor nu a plecat nimeni acasă.

După ce au câștigat cu 10-6 jocul de comunicare, Faimoșii s-au bucurat de delicatese care să le amintească de România: tocăniță de pui, vin, dar și covrigei, fistic, migdale și turtă dulce. Au savurat, fericiți, mesaje de la fani, dar au și plâns când au privit pozele trimise de cei dragi. Seara nu s-a încheiat însă fericit pentru Faimoși, căci un om de-al lor a fost eliminat. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost propuse pentru eliminare, iar competiția a ajuns la final pentru Simona. Alinarea ei este că ajunge acasă, la fiul ei, Dimitrie, pe care îl crește singură.

Simona Hapciuc: "Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec"

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a spus Simona după aflarea veștii. La plecare, Simona a evitat să își ia rămas bun de la mai mulți colegi, printre care Sebastian Chitoșcă, Culiță Sterp, Zanni, Jador și Cosmin Stanciu.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, părăsită de părinți și de tatăl copilului, a clacat: "Mă simt o mamă rea"

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg