Survivor 2021. Simona Hapciuc, furioasă: ”Înaintea mea trebuiau să iasă Culiță și Jador”. De ce o protejează băieții pe Majda


    Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021foto: Kanal  D
Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021foto: Kanal D

Simona Hapciuc este concurenta eliminată în ediția de duminică seara, din echipa Faimoșilor. În direct din Republica Dominicană, vedeta a făcut declarații la cald în ceea ce privește eliminarea ei, pe care o consideră un joc perfid de strategie al colegilor ei.

Furioasă, vedeta a spus că, după părerea ei, mai erau alți patru concurenți din echipa Faimoșilor care trebuiau să părăsească competiția înaintea ei și i-a și nominalizat. „Din echipa mea consider că ar fi fost alte patru persoane care ar fi trebuit să iasă inaintea mea. Erau Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună ca Jador pe traseu. Dar Survivor nu e doar un joc sportiv, e și un joc de strategii. Când am venit aici, nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut, am fost o persoană cu coloană vertebrală, am spus ce am avut de spus și asta mi-a adus antipatii din partea celorlalți”, a declarat Simona pentru emisunea "Teo Show", de la Kanal D.

„Majda e protejată că le face de mâncare și îi spală pe băieți”

Vedeta a dat în vileag și câteva lucruri din culisele show-ului, acuzându-i pe Culiță și Jador că o protejează pe Majda. „Când Culiță și Jador mi-au spus că mă vor elimina, mi-au spus că ar trebui să o de afară pe Majda, dar nu pot s-o elimine pe ea, că le spală hainele și le face de mâncare. Băieții din echipa noastră erau majoritatea niște misogini. Au spus-o și Războinicii, și celelalte fete din echipa Faimoșilor”, a mai declarat Simona Hapciuc.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor"

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor 2021. Simona Hapciuc, părăsită de părinți și de tatăl copilului, a clacat: "Mă simt o mamă rea"

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg