Survivor 2021. Simona Hapciuc, părăsită de părinți și de tatăl copilului, a clacat: "Mă simt o mamă rea"

21 februarie 2021
image
Simona Hapciuc a fost copleșită de remușcări la Survivor Româniafoto: Kanal D

Ediție încărcată de emoții sâmbătă seara, la Survivor România 2021. Simona Hapciuc a fost nominalizată de Faimoși pentru eliminare, alături de Roxana Nemeș, iar concurenta care va primi cele mai puține voturi din partea publicului va pleca acasă. Nu asta a doborât-o însă pe Simona, ci dorul de copil și remușcările că a plecat de lângă el. Mamă singură, Simona Hapciuc a fost tulburată, la Survivor, de dramele trăite.

Simona Hapciuc (30 de ani) a venit la Survivor cu gândul să câștige pentru fiul ei, Dimitrie (3 ani), care a rămas în România în grija unor prieteni. “Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii. Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile”, ne spunea Simona înainte să plece la Survivor.

Simona Hapciuc: "De când sunt aici eu am cunoscut cea mai mare durere posibilă"

Iată că temerile ei s-au adeverit, iar acum se simte copleșită de dor, dar și de remușcări. Simona Hapciuc a izbucnit în ediția de sâmbătă și a scos la suprafață toți "demonii" care o tulbură. „M-am rugat la Dumnezeu, dacă copilului meu îi este atât de dor de mine și nu mai poate, și dacă eu trebuie să mă întorc acasă să-mi fac datoria de mamă, mai presus de a continua această luptă, atunci să mă trimita acasă. Îmi vine să plâng nu pentru că am fost votată, ci pentru că de când sunt aici eu am cunoscut cea mai mare durere posibilă", a spus concurenta din echipa Faimoșilor.

image
Simona Hapciuc de la Survivor România și fiul ei, Dimitriefoto: arhivă personală

"Toată viața am trăit cu senzația că cea mai mare durere posibilă a fost că am fost părăsită de părinți, asta până am plecat la Survivor și mi-am părăsit copilul. Când am plecat de acasă m-am simțit cel mai ordinar om din lume. În fiecare zi încercam să mă alin că sunt aici pentru el, vreau să îi fac o viață mai bună, pentru că nu are tată și doar eu pot să-i fac o viață mai bună. Știu că fac aceeași greșeală pe care au făcut-o părinții mei când m-au părăsit pe mine, dar eu mă întorc la el. Este ceva temporar. Aseară când m-am rugat la Dumnezeu să mă trimită acasă dacă copilul meu are nevoie de mine, pentru mine e un semnal de alarmă că poate Dimitrie nu are nevoie de mine să-i fac o viață mai bună, ci să fiu alături de el. Sincer, în momentul de față mă simt o mamă rea”, a mărturisit, plângând, Simona Hapciuc.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif