SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc revedere emoționantă cu fiul ei. Dimi i-a sărit în brațe și nu i-a mai dat drumul


    Simona Hapciuc și fiul, revedere emoționantă în aeroportfoto: Instagram
Simona Hapciuc și fiul, revedere emoționantă în aeroportfoto: Instagram

Simona Hapciuc, Faimoasa eliminată pe nedrept, după cum s-a spus, la Survivor România, s-a întors duminică seară în țară. Ajunsă pe aeroport, vedeta a fost întâmpinată de fiul ei, Dimitrie, pe care nu l-a mai văzut de aproape două luni. Scena a fost extrem de emoționată. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au tăvălit în aeroport, semn ca dorul a fost imens.

Simona Hapciuc este foarte apropiată de fiul ei, cu atât mai mult cu cât ea și-a crescut singură băiețelul în vărstă de 3 ani. Simona Hapciuc (30 de ani) a venit la Survivor cu gândul să câștige pentru fiul ei, Dimitrie (3 ani), care a rămas în România în grija unor prieteni. “Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii. Dar am o legătură specială cu copilul meu”, a declarat Simona pentru Click!, înainte de plecarea la Survivor.

Simona Hapciuc l-a crescut singură pe Dimi

Actriță și antrenor de fitness, faimoasa a fost părăsită de iubitul ei, Ionuț, după ce acesta a aflat că ea a rămas însărcinată. "Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit. Atunci mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi", a mai declarat Simona Hapciuc, pentru Click.ro.


    Simona Hapciuc a fost copleșită de remușcări la Survivor Româniafoto: Kanal  D
Simona Hapciuc a fost copleșită de remușcări la Survivor Româniafoto: Kanal D

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor în urmă cu o săptămână, în urma de voturilor telespectatorilor, însă, spune ea, o parte din vină o au colegii ei, Faimoșii, care ar fi pus la cale niște strategii, pentru ca ea să părăsească competiția.

Și Roxana Ghiță s-a întors din Dominicană

Tot duminică seară, a revenit în România și Roxana Ghiță. Războinica Roxana Ghiță, de la Survivor România 2021, a fost eliminată din competiție în urmă cu două zile, din cauza unor probleme medicale. Ea a fost așteptată la aeroport de un grup de prieteni care au afișat numele războinicei din baloane colorate și au dat cu artificii. “Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și, din păcate, nu aș putea să mă refac într-o emisiune de tipul Survivor. Condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să fii capabil să treci peste orice barieră psihică, dar fizic să cedezi. Dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului”, a declarat Roxana într-un Instastory, după ieșirea din competiție.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor 2021. Simona Hapciuc, părăsită de părinți și de tatăl copilului, a clacat: "Mă simt o mamă rea"

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor"

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png