SURVIVOR 2021. Sorin Pușcașu i-a cerut iertare lui Albert Oprea: "Am spus că trebuie să mă schimb"


    Războinicii Sorin Pușcașu și Albert Opreafoto: Kanal  D
Războinicii Sorin Pușcașu și Albert Opreafoto: Kanal D

Răsturnare de situație la Survivor România, în consiliul de nominalizare de sâmbătă seara! Sorin Pușcașu schimbă strategia la 180 de grade și a recunoscut, în premieră, că a sărit calul în ceea ce privește atitudinea lui față de colegul Albert Oprea.

Sorin Pușcașu și-a cerut scuze și a avut o confesiune în fața Războinicilor și Faimoșilor.

„De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb. O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit.

Am încercat să taxez anumite persoane și arăt adevărul, să demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău. Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă știu și sunt mândri de mine. Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc. Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă”, a declarat Războinicul, potrivit Wowbiz.ro.

Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea

Sorin Pușcașu a continuat în aceeași notă și și-a cerut scuze în fața telespectatorilor, pentru că a contestat de atâtea ori decizia lor de a-l vota pe Albert. „Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că i-am taxat cumva pentru anumite greșeli că așa le simt eu aici. Vreau să-mi cer scuze pentru anumiți părinți ai unor colegi pentru că am vorbit lucruri despre ei. Am aceleași păreri ca atunci când le-am spus că e adevărul, doar că sunt sigur că acei părinți nu văd același lucru cu ce simțim noi aici și sunt sigur că în sufletele lor poate fi durere. Îmi cer scuze pe această cale și eu voi încerca să fiu pentru echipă și pentru mine. Voi vota din punct de vedere sportiv de acum înainte și singurii care pot taxa echipa sau pe cineva anume sunt telespectatorii”, a declarat Sorin.

Propuși spre eliminare sunt Irisha, de la Faimoși, și Albert, de la Războinici, iar în ediția de duminică seara vom afla care concurent va pleca acasă.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Drama lui Albert Oprea de la "Războinici": "Într-o lună au murit două persoane foarte dragi"

SURVIVOR 2021. Eliminare bombă în echipa Războinicilor. Albert, pentru a opta oară favoritul publicului

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg