Survivor i-a distrus căsnicia. Sebastian Chitoșcă, adevărul despre relația cu soția: „Încă aștept un semn de la ea"

Ultima actualizare:

    Sebastian și Alexandra Chitoșcă, momente dificile în relația de cupluFoto: Arhivă personală
Sebastian și Alexandra Chitoșcă, momente dificile în relația de cupluFoto: Arhivă personală

Sebastian Chitoșcă, fost concurent al emisiunii Survivor România, a dezvăluit recent cum participarea la show-ul difuzat de Kanal D i-a afectat relația cu soția sa, Alexandra.

Sebastian Chitoșcă, în vârstă de 28 de ani, a vorbit recent despre una dintre cele mai mari decepții ale sale, după ce relația dintre el și partenera lui s-a deteriorat până în punctul în care și-a făcut loc în cuplu și violența fizică din partea fostului sportiv.

Acesta spune că participarea la Survivor l-a ținut departe de familie pentru mai multe luni, iar perioada petrecută în lipsa soției sale, Alexandra, a avut urmări serioase asupra relației lor. 

Prezent în studioul Gazetei Sporturilor, Sebastian Chitoșcă a vorbit deschis despre cum el și cea care i-a fost parteneră au suferit în lunile pe care fostul mijlocaș le-a petrecut în Republica Dominicană, la Survivor. După câteva zile în care a publicat mesaje enigmatice pe rețelele de socializare, susținând că are probleme serioase, Sebastian Chitoșcă a ales să se destăinuie la GSP Live.


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Sebastian Chitoșcă, detalii neștiute despre ruptura mariajului său

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro. 

Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro. 

Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?» Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat. Nici eu nu puteau spune altceva, nu-i condamn pe cei de la emisiune. Oamenii au spus ce am semnat eu. 

De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. 

Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni. O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere. O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

Chitoșcă spune că încă speră la o împăcare

Fostul concurent Survivor a explicat modul în care s-a răcit relația dintre el și soția lui, de care este separat prezent. Sebastian Chitoșcă spune însă că încă speră că lucrurile se vor repara.  

„Condițiile erau foarte dure. Prin martie am avut un vis: ajunsesem acasă și soția mea nu mai avea sentimente pentru mine. Eu și soția mea suntem foarte bine conectați, n-am lipsit niciodată de acasă în toată perioada asta de aproape 8 ani. 

O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână. Când am visat acel lucru, am mers la producție și le-am zis că vreau să merg acasă. Am început să plâng. Apoi am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi. 

Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb. Era prea târziu. Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face”, a mai spus acesta.

Chitoșcă spune că este extrem de afectat de separare

„Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână.

Am venit cu mașina fără tricou pe mine, conduceam cu o bluză, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați”, a declarat Sebastian la GSP Live.

Sebastian Chitoșcă, episod violent cu soția

Relația celor doi a fost greu încercată și în urma unui episod de violență domestică. Sebastian Chitoșcă a admis că și-a lovit soția. Aceasta a depus plângere, iar el nu s-a putut apropia de domiciliu timp de 10 zile.

„Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile”. 

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, despărțire de logodnică

Și prezentatorul emisiunii,  Daniel Pavel, a trecut printr-o experiență similară. El și logodnica lui Marina s-au despărțit după o relație de 7 ani.

Prezentatorul de la Survivor România a cerut-o în căsătorie pe iubita lui imediat cum s-a întors din Republica Dominicană. „Domnul Dan”, așa cum era alintat de către concurenții de la Survivor, a distribuit atunci o fotografie cu el și Marina purtând inelul de logodnă.

La scurt timp însă, Daniel Pavel a vorbit despre despărțire în cadrul emisiunii „Teo Show”, explicând că Marina a fost cea care a încheiat relația.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg