Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

9 ianuarie 2021
image
Simona Hapciuc de la "Survivor România" a slăbit 26 de kilogramefoto: arhivă personală

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și a fitness-ului, cu 12 ani de kickboxing la activ, Simona Hapciuc (30 de ani) a spuns “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția “Survivor România”, care începe sâmbătă, 9 ianuarie, Kanal D. Cunoscută publicului ca actriță în serialul “Trasniții”, Simona Hapciuc a îmbrățișat cu optimism o provocare uriașă. Despre experiența Survivor și despre cum arată viața ei de mămică, Simona Hapciuc ne-a povestit în interviul următor.

 • Click!: Tu ești actriță și ai experiență în televiziune, însă acest show va fi altceva. Vei fi la mii de kilometri de casă și am vrea să ne spui de cine îți va fi cel mai dor?

Simona Hapciuc: Cel mai dor îmi va fi de Dimitrie, băiețelul meu. În al doilea rând, îmi va fi dor de prietenele mele de la sală, pentru că avem o legătură foarte strânsă, îmi sunt prietene, toate.

 • Cu cine îți va rămâne Dimitrie în țară?

Copilul va rămâne în grija unei prietene foarte bune, cu familia ei.

 • De ce îți va fi cel mai teamă la "Survivor"?

Eu am avut o operație la genunchiul stâng, și îmi este teamă să nu îmi cedeze la un moment dat. Din punct de vedere sportiv, aceasta este singura frică.

 • Îți dorești o carieră în televiziune? Ce format de televiziune ți-ar plăcea să faci după ce te vei întoarce din acest show?

Eu am un proiect pe Instagram, despre gătit. Eu gătesc. Fiind instructor de fitness și pasionată de gătit, cumva chestia asta e în familie. Am și slăbit 26 de kilograme, am și doi frați care sunt bucătari, așa că mi-ar plăcea ca proiectul acesta, din mediul online, să-l aduc și în televiziune. Cred că ar fi o chestie foarte mișto. Sunt singura persoană din România care are o chestie de genul acesta, pe Instagram.

 • Îi cunoști pe cei cu care pleci în competiție?

Nu cunosc pe nimeni, i-am cunoscut pe toți, pentru prima dată, atunci când ne-am făcut analizele necesare pentru această competiție.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
 • Te-ai uitat la primul sezon al emisiunii? Fiul tău, Dimitrie, s-a uitat?

Primul sezon din "Survivor" l-am urmărit cât de mult am putut, eram foarte prinsă cu fiul meu. Băiatul meu este în vârstă de 3 ani.

 • Ce te-a motivat să participi?

Dorința de a-mi depăși limitele, din punct de vedere sportiv, lucru pe care cred că-l fac cel mai bine, dar și dorința de a-i oferi fiului meu, Dimitrie, o viață mai bună, să-l motivez în acest domeniu, al sportului, astfel încât să urmeze și el o carieră în acest sens. În plus, peste câțiva ani, el la mine se va uită cu mândrie, sper. Voi fi întru totul modelul lui.

 • Te consideri o persoană rezistență la foame și neajunsuri?

Da, pentru că sunt obișnuită cu ele din copilărie.

 • Ai făcut exerciții, te-ai antrenat pentru acest show?

Da, m-am antrenat foarte mult. Aveam zile în care mă pregăteam șase-șapte ore/zi. Am învățat să înot, pentru că nu știam, iar acum o fac foarte bine.

 • Știm că ai avut mai multe kilograme în plus. Cum le-ai dat jos?

Da, așa cum spuneam, am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos. După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam. M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș.

 • Care e motto-ul tău?

“Cu Dumnezeu înainte!” Asta spun mereu, în fiecare zi, oriunde merg și orice fac

 • Te adaptezi repede la locuri și cu oameni necunoscuți?

Oh, da! Am călătorit destul de mult și îmi este foarte ușor să mă adaptez.

 • Te consideri o supraviețuitoare?

Da, în proporție de 101%.

 • Pandemia te-a făcut să pui pauză pe anumite proiecte?

Pandemia m-a făcut să pun pauză, în sensul că mi-ar fi plăcut să filmez pentru mai multe proiecte cinematografice. Pentru ultimul proiect am filmat în octombrie, anul trecut, filmul ”Investitorii” și apoi, având în vedere circumstanțele pe care le cunoaștem cu toții, nu am mai avut cum să filmez pentru nicio altă producție, film sau serial.

 • Ai planuri pentru când te vei întoarce?

Da, am planuri. Vreau că fiul meu să înceapă grădinița, să înceapă să facă sport, la modul serios, să continue cu înotul. Apoi îl voi trimite să urmeze cursurile de kickboxing, pentru că el, ca și mine, e pasionat de acest sport. Voi merge mai departe cu antrenamentele. Și ce va mai vrea Dumnezeu să scoată în calea mea.

Citește și:

Simona Hapciuc din Trăsniții, goală lângă Codin Maticiuc. În ce film îi vedeți

Survivor România 2021. Costi Ioniță, vegan convins și în jungla din Dominicană: "Mortăciunile aduc în tine moarte"

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
oana zavoranu jpg
image
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg