Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

30 decembrie 2020
image
Georgiana Lupu are o poveste de viață foarte grea, poveste care i-a adus notorietate la show-ul iUmor

Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor România”, unul dintre cele mai intense reality al momentului, se pregătește să își trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle în această competiție.

Marilena Cuciurean, în vârstă de 25 de ani, este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de șase ani. În prezent este instructor fitness și deține propria ei sala de sport la Vatra Dornei, locul unde îi învață și pe alții cum să se disciplineze și să obțină rezultate.

"M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!", declară aceasta.

Giorgiana - Elena Lupu are 24 de ani, s-a născut în Bacău și s-a luptat de la o vârstă fragedă cu greutăți , crescând într-un centru de plasament. 

Sportul a fost modalitatea prin care a reușit să atragă atenția celor din jur și să evolueze uluitor . Cu peste 80 de medalii la competiții de bob și atletism, a dovedit deja că este o învingătoare. În timpul liber, scrie poezii, tânăra reușind să publice și  o carte.

"M-am înscris la <Survivor România> pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică;  îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana-Elena Lupu.

Roxana Georgiana Ghiță, în vârstă de 22 de ani, este pasionată de sport, a practicat de-a lungul anilor rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet, schi. A fost olimpică la matematică, dar a decis să își urmeze marea pasiune: pictură. A intrat la Facultatea de Arte Plastice, secția Pictură, dar a renunțat după doi ani, pentru a se dedică sportului. În prezent este studentă (cursuri de Performanță Sportului și Coaching, în Anglia) și  instructor de fitness.

  "Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a declarat Roxana Ghiță.

Maria Hîngu are 25 de ani și este  asistent manager al unei cafenele. Pasiunea pentru sport vine din copilărie, a făcut patru ani de handbal în școală generală și baschet în timpul liceului. Astfel de activități sportive au disciplinat-o, au făcut-o să aprecieze ideea de echipa,  să gândească strategic și să își urmărească perseverent scopurile.

"M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta", a spus Maria Hîngu.

Szidonia Szasz are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. E născută în  Brașov și  are o sora geamănă. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout. De cinci ani practică kickboxing. Se împletesc în ea agilitatea, grația și nu în ultimul rând voință de a reuși.

"Am ales să particip la <Survivor România> pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa", a declarat Szidonia Szasz.

Andreea Moșneagu are 31 de ani și este de profesie polițist de frontieră. Este originară din Suceava, dar a venit în București pentru a urmă cursurile Facultății de Științe Politice și Administrative. Este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practică kickboxing, pentru a fi în formă. Mizează în acest concurs  pe dorința de a câștigă și a demonstra că este un concurent redutabil.

"Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștigă!", spune Andreea Mosneagu.

Alin Sălăjean are 35 de ani și este prezentator de evenimente. Este căsătorit și, în prezent, locuiește la Cluj. A lucrat și în televiziune și a prezentat la un radio din Cluj  propria să emisiune. Consideră că această competiție este, în primul rând, o competiție dusă la nivel psihic și își dorește să demonstreze că o minte ascuțită și un psihic de fier pot face minuni.

"Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați”, a declarat Alin Salajean.

Albert Oprea are 23 de ani  și este antreprenor. Născut în București, este pasionat de mic de actorie și sport. Lumea business-ului îl fascinează, astfel că nu întâmplător a urmat  studii universitare în administrării afacerilor.

"De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. <Survivor România> mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția", a spus acesta.

Sorin Pușcășu, 30 de ani, este director de marketing în industria fashion-ului. A practicat fotbal 10 ani, și-a dorit să facă performanță în acest domeniu sportiv,  dar la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost nevoit să ia o pauză, în urmă căreia  a renunțat definitiv la fotbal. Consideră că armă cea mai eficace în orice încercare este umorul și puterea de a vedea mereu partea plină a paharului.

"M-am înscris la <Survivor România> pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Lucian Barbu are 33 de ani și este profesor de înot. A trecut prin episoade dificile în copilărie, unele marcându-l profund. La 11 ani, diagnosticat cu hepatită A, a fost nevoit să stea acasă câteva luni. Reîntors în mediul școlar a trecut prin experiență traumatizantă a marginalizării, ceilalți copii considerându-l  contagios. Au urmat și alte încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutățile nu au făcut decât să îl facă mai puternic.

"Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele, un examen de care am nevoie pentru a reuși să ajung la un alt nivel de autocunoaștere și pentru a-mi clădi și mai mult caracterul", a spus acesta. 

Mariano Starlin Belen  Medina este originar din Republica Dominicană, are 37 de ani și este instructor fitness și zumba, și percutionist. A studiat psihologie industrială și resurse umane. Este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani. După mai mult de un deceniu în care a trăit în România, spune că simte românește. Dar îl încearcă o bucurie uriașă că se întoarce în țară unde a văzut lumina zilei.

"Particip la <Survivor România>  pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, Știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajută coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte indemanatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani ", a declarat acesta.

Musty Camara are 39 de ani și este de profesie inginer de sunet. Cu o poveste de viață impresionantă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări, după moartea tatălui sau, survenită când el avea doar doi ani, Musty Camara are un spirit liber și neînfricat.

La doar 15 ani a plecat din confortul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stabilindu-se câțiva ani mai târziu în Tenerife. Are trei copii și din 2015 a revenit în țară în care s-a născut, România. Pentru fiii săi își dorește să vină acasă cu trofeul <Survivor România>.

"Merg la <Survivor România> în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depsasesc condiția fizică și mentală, să mă reconectez cu natură de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță întru într-o competiție dura, care îmi va forță toate limitele", a spus acesta.

Ce înseamnă Survivor România

Cei 12 Războinici vor avea de înfruntat 12 Faimoși, la fel de hotărâți să facă față presiunilor de tot felul și să ajungă cât mai departe în competiție. Reamintim că din echipa Faimosilor vor face parte: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Culita Sterp,  Zannidache, Jador, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Un adevărat experiment social, „Survivor România”, format internațional de succes, produs de Acun Medya, pune la încercare concurenților, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligență, inventivitatea, forță fizică, rezistență psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

Concurenții vor fi în situația de a-și construi singuri adăpost, de a-și și procura hrană prin abilitățile fizice și inventivitate, și vor fi nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentrua-și construi alianțe și a rezistă cât mai mult în concurs.

Citește și:

Dependența de zahăr i-a dat viața peste cap: «Sevrajul e cumplit». Cu ce a înlocuit Simona Hapciuc drogul dulce

Survivor România 2021. Culiță Sterp, o fostă gimnastă și protejatul lui Alex Velea, pe lista concurenților

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

SURVIVOR ROMÂNIA 2021 Costi Ioniță și încă două nume surpriză pe lista concurenților

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg