Sylvia a ajuns deja accidentată la "Splash! Vedete la apă!" Cântăreaţa are mari probleme la spate


    Sylvia a fost căsătorită cu Andrei de la Alb Negrufoto: arhiva personală
Sylvia a fost căsătorită cu Andrei de la Alb Negrufoto: arhiva personală

Încă o cântăreaţă a fost cooptată în echipa "Splash! Vedete la apă!". Este vorba despre Sylvia Sârbu, care vara aceasta va face furori pe micul ecran defilând în costum de baie. Artista a început deja antrenamentele la piscină, însă i s-au agravat problemele de sănătate.

Printre cele 40 de vedete care au acceptat să intre în show-ul de la Antena 1 se numără şi Sylivia Sârbu. Cântăreaţa nu a stat mult în cumpănă şi a acceptat

oferta mai ales că ştie să înoate. Deşi este prietenă cu apa, se pare că artista are alte temeri de care încearcă să scape. Solista are reţineri atunci când trebuie să sară de la înălţime în bazin, iar acum lucrează să remedieze această "problemă". Blonda a început deja antrenamentele la piscina olimpică din Bacău, însă a pornit din start cu un handicap. S-a accidentat chiar înainte de a începe filmările. "Înainte de a ajunge la destinaţie, Sylvia, alături de alţi concurenţi, a ajuns într-o unitate militară unde a trebuit să ia parte la antrenamente dificile.

Sylivia Sârbu şi Diana Dumitrescu s-au fotografiat împreună la marginea piscinei
Sylivia Sârbu şi Diana Dumitrescu s-au fotografiat împreună la marginea piscinei

Pentru că nu li se spuseseră unde vor ajunge mai exact şi pentru ce anume, mulţi concurenţi nu erau îmbrăcaţi adecvat. Spre exemplu, Sylvia purta pantaloni scurţi şi maiou, astfel că s-a ales cu genunchii învineţiţi şi cu zgârieturi pe braţe pentru că a trebuit să se târască pe coate pe pământ pe sub sârme, să se urce pe garduri şi să sară peste obstacole", a povestit pentru Click!, surse din anturajul artistei.

Aşa se face că la antrenamentele de la bazin, de la Lia Manoliu din Bucureşti, din pricina repetărilor multiple şi a tensiunii, Sylvia s-a ales şi cu întindere musculară la spate. Ca să scape de aceste probleme, care nu o mai lasă practic să pună geană pe geană, artista caută să îşi cumpere o saltea ortopedică, un model care să o ajute să doarmă corect şi să nu-i agraveze problemele. Printre vedetele care şi-au anunţat deja participarea la Splash! sunt şi Roxana Ciuhulescu, Diana Dumitrescu şi Nicoleta Nucă. Filmările sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău, iar cei 40 de concurenți sunt antrenați de campionii naționali și internaționali la sărituri în apă Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță. Emisiunea este prezentată de Pepe, Diana Munteanu şi Alina Puşcaş. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png