«Talismanele» lui Alin Oprea, cu burta pe carte la Londra

simeon stalpnicul png
Alin și Larisa Oprea au doi copii talentați la muzică: Adrian (stânga) și Melissa

Solistul trupei Talisman, Alin Oprea (45 de ani), şi soţia sa, Larisa, sunt fericiţii părinţi a doi copii care le moştenesc talentul. Mezinul Adrian (18 ani) are o voce de înger, iar Melissa (15 ani) cântă şi ea la mai multe instrumente, printre care tobe, pian şi chitară, dar este și o vocalistă extraordinară.

Soții Oprea şi-au înscris deja copiii la “RockSchool”, o prestigioasă şcoală muzicală din Londra, iar recent au avut un mare motiv de bucurie. Melissa a fost aleasă să promoveze şcoala și a realizat un filmuleţ de prezentare, în care cântă cu vocea, dar şi la mai multe instrumente.

“Nu vrem să-i îndepărtăm de România, dar, din păcate, nu avem de ales. Lipsa respectului faţă de valorile din ţară ne determină să găsim o cale mai bună pentru ei în UK”, a povestit, pentru Click!, liderul trupei Talisman. Solistul a mai povestit că fiica lui a muncit mult, dar a meritat. „Probabil contează şi educaţia şi mediul în care cresc, dar totuşi consider că foarte mult contează aluatul din care eşti făcut!”, a spus Alin Oprea la emisiunea “2K1!” de la Antena 1.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Relaţia dintre Rusia şi Germania FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png