Tania Budi nu-și revine după moartea lui Cezar. "A făcut atac cerebral. Nu mai merg la fermă de atunci"

Ultima actualizare:

    Tania Budi a suferit un accident la echitațiefoto: Instagram
Tania Budi a suferit un accident la echitațiefoto: Instagram

Tania Budi trăiește o dramă după ce calul ei, Cezar, a murit subit la vârsta de 11 ani. Pasionată de echitație, vedeta se atașase foarte tare de superbul armăsar, cu care și-a petrecut mult timp, în pandemie. Zilnic, Tania mergea la fermă și călărea ore în șir. Din păcate, deși avea doar 11 ani, Cezar a făcut atac cerebral și a murit.

“A făcut atac cerebral. Nu era bătrân, avea 11 ani. La 11 ani caii sunt în putere, sunt încă tineri. Ei trăiesc și până la 20 de ani. Cezar a fost cam grăsuț, după care a slăbit brusc. Probabil că de asta a avut probleme. Din păcate, la noi în România nu există asistență medicală pentru cai. În România nu e bine să-ți iei un cal, pentru că nu există aparatură medicală pentru investigații. În pandemie am stat numai cu el la fermă. Am suferit mult după el. Nu mai pot merge la fermă de atunci”, a declarat Tania Budi, în emisiunea “La Măruță”, de la PRO TV.

Tania Budi, rănită grav după un accident la echitație

Tania Budi a suferit un accident grav la călărie, la începutul anului. Tania a căzut în cap, de pe cal. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu nu purta cască în momentul accidentului. “La un moment dat, am avut și un accident. Calul a luat-o la galop și am căzut. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc. M-am lovit la cap, mi-am pierdut cunoștința, apoi au fost ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu am mai știut nimic”, a mai spus Tania Budi.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net