Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

Ultima actualizare:

    Tania Budi și medicul estetician Iancu Moradfoto: Instagram
Tania Budi și medicul estetician Iancu Moradfoto: Instagram

Tania Budi a reușit să stea departe de intervenții estetice chirurgicale până la vârsta de 53 de ani, apeland doar la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive. Acum însă vedeta a spart gheața și a apelat la o blefaroplastie. Iată ce presupune această procedură și cum arată Tania după intervenție.

În urmă cu două luni, Tania Budi a decis să recurgă în secret la prima sa intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situație frecvent apărută după vârsta de 40 de ani: pielea de la nivelul pleoapelor și cea deasupra ochilor se lasă ori crează pliuri inestetice, care duc la un aspect neodihnit al chipului, per ansamblu. În aceste condiții, tratamentele de salon clasice nu pot da rezultate și este necesară intervenția unui medic chirurg.


    Poze înainte și după intervenție. Transformarea este vizibilăfoto: Instagram
Poze înainte și după intervenție. Transformarea este vizibilăfoto: Instagram

În cazul Taniei, a fost vorba de Iancu Morad, medicul care are grijă de tenul și de aspectul frumoasei vedete de mai bine de un deceniu. Astfel se face că Tania a intrat discret în sala de operație, unde medicul i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor, reușind să șteargă ani buni de pe chipul pacientei.

Tania Budi: "Arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn"

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, ne-a explicat Tania Budi.


    Tania Budi, alături de medicul ei estetician, Iancu Moradfoto: arhivă personală
Tania Budi, alături de medicul ei estetician, Iancu Moradfoto: arhivă personală

Dr. Iancu Morad: "Se realizează cu anestezie locală și durează 45 de minute"

„De când o cunosc, Tania și-a dorit întotdeauna rezultate cu aspect natural, fără ca micile intervențiile să îi schimbe în niciun fel fizionomia. Odată cu vârsta, pielea din jurul ochilor pierde din elasticitate. Așa se face că avem un chip cu aspect obosit, chiar o mină tristă, din cauza pielii care acoperă pleoapele, în special la colțul ochilor. În cazul Taniei am realizat intervenția numită blefaroplastie superioară. Este o procedură ce necesită multă finețe, se realizează cu anestezie locală, este total nedureroasă, durează mai putin de 45 de minute, iar timpul de recuperare este minim. Acum, la două luni după intervenție, Tania se bucură de rezultatul spectaculos al intervenției. Semnele sunt aproape invizibile, iar ea și-a recăpătat aspectul de față odihnită, trăsăturile naturale pe care le avea în urmă cu mulți mulți ani. Se vede în fotografiile postate de ea pe social media cât de încântată este de rezultat”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Citește și:

Tania Budi, femeia care nu îmbătrâneşte niciodată. A împlinit azi 50 de ani!

Tania Budi, despre relațiile din viața ei: „Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare”

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net