„Tanța”, la un pas de moarte: „Era să dau colțul”

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescu, blondă și cu câteva kilograme în plus, înainte de a reveni în televiziunefoto: Click!
Nuami Dinescu, blondă și cu câteva kilograme în plus, înainte de a reveni în televiziunefoto: Click!

Tot mai multe persoane publice sunt interesate de binele animalelor lor de companie sau a celor fără stăpân. Este şi cazul lui Nuami Dinescu (53 de ani) actriţă, prezentatoare tv şi fosta asistentă a lui Teo în mai multe showuri de televiziune.

La 12 decembrie, Nuami Dinescu a scris despre o întâmplare care îi putea aduce moartea, deşi ea îşi dorea să facă numai bine. Actrița a vrut să salveze o pisică, dar era să plătască foarte scump pentru asta. „Ajung acasă după o zi lungă, la 17.30 deja se întunecase. Intru în curte, pe pasarela care leagă cele două corpuri ale clădirii la etaj 1 miorlăie disperată (da! nici eu nu mai pot! jur!) o pisică. Intru în bloc, o vecină bătea la uşi să-i deschidă cineva să intre pe pasarelă. O pisică tărcată, alb cu gri. Într-o secundă paralizez: nu o fi Zara mea? Dar ce să caute afară? Vecina pleacă în corpul celălalt să găsească o cale, eu intru val-vârtej în casă, Zara mea era tolănită pe un fotoliu!”, a povestit Nuami, pe rețeaua de socializare

Iubește foarte mult animalele

Nuami Dinescu este o mare iubitoare de animale. Are grijă de mai multe pisici
Nuami Dinescu este o mare iubitoare de animale. Are grijă de mai multe pisici

„Pisica miorlăia afară, încerca să intre pe un geam între etaje, eu iau o mătură şi ies sperând să deschid geamul. E o clădire veche cu scară tip melc, cu lift deschis. Mă întind între etaje cu coada de mătură, lumina se stinge şi simt că zbor pur şi simplu de pe treaptă... nu ştiu cum s-a înţepenit coada de mătură şi m-am agăţat de ea pentru că în fracţiune de secundă era să cad peste balustradă, pe lift! M-am lovit la coaste, nu e nimic rupt că respir, mă doare locul, dar mi-am dat seama că pe întuneric (e lumină cu senzori, o urăsc!) mi-am pierdut controlul brusc şi am călcat în gol, către balustradă. Nu ştiu dacă sunt clară, dar era să dau colţul absolut penibil... Mi-am luat mătura, m-am întins cât am putut, am deschis geamul, am lăsat mâncare pisicii (presupun că e a cuiva din bloc, mai nou îşi dau pisicile afară, îi detest din toată inima!) şi am intrat în casă. Am mai ieşit o dată, a venit, a mâncat, părea că e pui, se plimba pe geam-balustradă, sper să se întoarcă acasă. Acum mă dezmeticesc... fire de iarba, asta suntem. Fire”, a mai scris Nuami, pe pagina ei de socializare.

La doar zece zile de la accident, actriţa a fost la film, unde s-a reîntâlnit cu reporterul Click!, și ne-a spus în ce stare e. „Mă simt mai bine, am o coastă care mă doare. Dacă îmi va fi mai rău, voi merge la medic. Acum sunt bine!”, a spus actriţa, pentru Click! Această întâmplare a făcut-o, însă, pe Nuami să reflecteze mai mult la lucrurile care sunt cu adevărat importante în viață.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net