Tanţa lui Teo, reacţie după dispariţia celor două actriţe: «Exersaţi bunătatea!»

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescuare o nouă emisiune la Tvr 2 Foto: Arhivă personală
Nuami Dinescuare o nouă emisiune la Tvr 2 Foto: Arhivă personală

Dispariţiile celor două mari actriţe, Stela Popescu şi Cristina Stamate, au îndoliat lumea teatrului românesc şi au stârnit îngrijorare printre colegii de scenă. Florin Piersic a anunţat deja că va încerca să-şi limiteze spectacolele pentru a se proteja şi a nu ajunge la epuizare, iar Nuami Dinescu îi înseamnă pe apropiaţii ei să fie mai buni şi generosşi, căci aceste calităţi sunt doar ceea ce contează până la urmă.

Într-un moment de slăbiciune fizică, actriţa Nuami Dinescu şi-a dat seama cât de repede i se poate scurge unui om viaţa printre degete. Actriţa a trecut printr-o situaţie delicată, care a făcut-o să reflecteze. Cunoscută ca Tanţa a lui Teo, actriţa a publicat pe pagina ei de Facebook o întâmplare mai puţin fericită.      

"Aseară (n.r. luni seară), după emisiune, pe ploaia asta oribilă, am plecat la stomatolog, era musai. M-am așezat pe un scaun și am stat muuult, în trafic, și când să cobor, hai, coboară dacă poți. Mi se «încurcaseră» sub genunchi niște chestii de abia am reușit să merg, parcă aveam un picior mai scurt. Brusc. Cu chiu cu vai am ajuns acasă, am luat un aniinflamamtor, m-am reparat, acum sunt ok. De ce scriu asta? Pentru că așa ni se poate schimba viață, într-o secundă, fără să ai pic de control... Plecările din ultimele zile îmi dau din nou aceeași lecție- tot ce rămâne după tine e reputația. Oamenii te vor purta în sufletele lor nu pentru că ai fost faimos, frumos, bogat, ci pentru că ai fost un om bun, un coleg de nădejde, un om cumsecade, un om cu milă și compasiune, un om căruia îi pasă de oamenii din jur, de suflete în nevoie... Exersați zilnic bunătatea și generozitatea față de cei care nu au parte de ea, recunoștința lor și sentimentul că acolo e o parte din dragostea ta e cea mai bună adrenalină, cea mai bună afacere. Despre cum se sucește viața și tu treci de partea cealaltă, cea care are nevoie de ajutor, cum te simți cînd ți se întinde mâna care te ajută, nu mai zic, e ceva ce se simte și se trăiește personal. Și spuneți-le oamenilor care fac asta cât contează pentru voi, trebuie să ştie. Ne vedem  la Tvr 2", a notat actriţa.

Simpatica Nuami Dinescu s-a întors pe micul ecran alături de Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, și Florina Costantinescu. Cele trei realizează, de luni până joi, de la 14.10, emisiunea "Se zice că...", la TVR 2.

image
image
image
image
image
image
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg