Tăriceanu şi-a scos soţia în lume după ce au devenit părinţi FOTO EXCLUSIV

image
Loredana Moise şi Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului din România, Călin Popescu Tăriceanu, şi soţia sa şi-au făcut apariţia la un eveniment cu ştaif. Loredana arată impecabil la cinci luni după naştere.

Al doilea om în stat a devenit tătic la finalul anului 2014. În preajma Crăciunului, cea de-a cincea soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu i-a făcut cel mai frumos cadou, aducând pe lumea un băieţel sănătos tun. Cei doi au păstrat discreţie maximă în mai toate momentele personale, aşa că până acum nu au apărut detalii depre botezul celui de-al treilea fiu al său, cu atât mai puţin, imagini. Totuşi, Preşedintele Senatului a găsit răgaz să-şi scoată soţia în lume.

image
Loredana Moise şi Călin Popescu TăriceanuFoto Click!

Astfel, Loredana Moise şi-a făcut apariţia pentru prima dată de când a devenit mămică, la lansarea primului magazin Grandprix Originals din România, miercuri seara, la Mall Băneasa. La cinci luni de când l-a făcut tătic pe Tăriceanu, Loredana arată foarte bine. Îmbrăcată elegant, în pantalonu negri şi sacou alb, la care a asortat pantofi cu toc, doamna Tăriceanu a fost o prezenţă remarcabilă.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif