«Tata ne-a vizitat după șase ani». Petre și Călin Geambașu au îngropat securea războiului

Ultima actualizare:
Petre Geambaşu  a ascultat cu emoţie  recitalul nepotului  său, DaviN, un  pianist talentat
Petre Geambaşu a ascultat cu emoţie recitalul nepotului său, DaviN, un pianist talentat

Se întâmplă minuni şi la case mai mari. Deşi relaţia dintre Călin Geambaşu şi tatăl său, Petre Geambaşu, părea pe veci compromisă, din cauza interminabilelor reproşuri, iată că cei doi solişti au revenit la sentimente mai bune. Petre şi-a luat inima în dinţi şi a bătut la uşa fiului.

Petre Geambaşu (76 ani) s-a confruntat, în decembrie, cu probleme de sănătate, fiind internat în urma unei crize de discopatie lombară. Atunci, la aflarea veştii, Călin Geambaşu (42 de ani) a dorit să-şi viziteze tatăl, însă bărbatul s-a opus categoric. Nici de Crăciun lucrurile nu au stat mai bine între ei.

Iată însă că, zilele trecute, Călin a postat pe Facebook câteva fotografii şi un filmuleţ cu Petre şi cu nepotul lui, DaviN (11 ani). Călin s-a declarat fericit că tatăl său i-a bătut, în sfârşit, la uşă: ”Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârşit a fost bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o surpriză şi ne-a vizitat fără absolut nici o pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiţi. Pe DaviN şi pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paşte sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoinţă. Nu ne-a adus nimic, nu aşteptam nimic, dar finalmente s-a adus pe sine (în condiţiile în care locuim la o stradă distanţă)”.


    Petre Geambaşu  a ascultat cu emoţie  recitalul nepotului  său, DaviN, un  pianist talentat
Petre Geambaşu a ascultat cu emoţie recitalul nepotului său, DaviN, un pianist talentat

Acesta speră ca relaţia cu părintele său să devină tot mai bună, pe viitor: “După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuşi şi ostilitate gratuită, iubirea şi demnitatea au învins orgoliul şi laşitatea. Să fie o reuşită trainică? Mantia hidoasă a rigidităţii să fi cedat oare? Oare se dizolvă Nero şi rămân în el doar Taty şi Bicu?! Rămâne de văzut. Cum va continua acest gest de normalitate deplină ne va da speranţa că intoxicaţia cu CO2 (n.r. mama lui Călin) s-a mai redus. Uşa noastră a fost mereu deschisă pentru tatăl meu. Acum mai rămâne să mă şi deblocheze de pe Facebook”.  

Călin Geambașu a avut o copilărie traumatizantă

”Tata mă pedepsea aspru, în copilărie, mă punea să mănânc pe capacul de WC, m-a pus să-mi arunc jucăriile la ghenă şi mă bătea cu o curea, mă târa desculţ prin şcoală, mă bătea cu furtunul în plină stradă şi m-a lovit cu pumnul în faţă, pe motiv că ascultam Queen”, se plângea el, la emisiuni tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net