Tataee, declarații amuzante despre întoarcerea în România: «Aș veni să fiu primar»

Ultima actualizare:

Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, a vorbit, în cadrul unui podcast de pe platforma YouTube, despre mutarea în Spania alături de familia sa, dar și despre ce crede în legătură cu eventualitatea unei întoarceri în România.

Tataee de la B.U.G Mafia Foto: Captură Video
Tataee de la B.U.G Mafia Foto: Captură Video

Tataee, idolul unei întregi generații pasionate de hip hop, a scris istorie în România împreună cu trupa B.U.G Mafia. Deși o bună perioadă s-a bucurat de faimă în țară, cântărețul a decis să se mute peste hotare, în Spania, pentru o viață mai bună.

În prezent, acesta a vorbit în cadrul unui podcast intitulat „Vorbește Shotul cu Tata Vlad”, aceasta din urmă fiind o altă poreclă de-a sa, despre motivul plecării din România, dar și ce anume l-ar determina să se întoarcă înapoi în țară.

Tataee, despre mutarea în Spania

Din declarațiile sale, se pare că lui Vlad nu îi este prea dor de România, însă singurul lucru de care îi pare rău este că mai are aici o parte din familia sa. Se pare însă că el și partenera sa au luat decizia de a-și duce acolo copiii la școală, în speranța unei educații mai bune.

Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. 

Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a povestit Vlad Irimia în podcastul „Vorbește Shotul cu Tata Vlad.”

În ce condiții s-ar întoarce în România

Tataee a spus, mai în glumă, mai în serios, că s-ar mai întoarce să locuiască în România abia când ar împlini vârsta de 60 de ani. Și nu ar veni oricum! Și-ar dori să fie primarul unei comune. În rest, spune el, nu prea vede întoarcerea definitivă în țară, chiar dacă mai are aici concerte. 

M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut, dar, așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a completat Tataee, care locuiește în Barcelona împreună cu soţia lui, Mona, şi cei patru copii.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net