Tatăl Cristinei Spătar a murit! Bărbatul suferea de cancer ganglionar. «E un blestem!»

Ultima actualizare:

    Cristina Spătar și-a luat rămas bun de la tatăl ei, răpus de cancerfoto: arhiva personală/Instagram
Cristina Spătar și-a luat rămas bun de la tatăl ei, răpus de cancerfoto: arhiva personală/Instagram

Cristina Spătar (48 de ani) e în doliu! Solista și-a pierdut tatăl. Sâmbătă, 12 Iunie, bărbatul a murit la nici un an după ce a fost diagnosticat cu cancer ganglionar.

Cristina Spătar trece prin momente cumplite. Tatăl ei a pierdut lupta cu cancerul sâmbătă, 12 iunie. Bărbatul fusese diagnosticat cu cancer ganglionar în octombrie, anul trecut. Solista a făcut personal anunțul morții tatălui ei, postând pe contul de Instagram o fotografie sfâșietoare cu sicriul.

“Drum lin spre îngeri, tată... acolo o vei reîntâlni pe ea”, a fost mesajul Cristinei Spătar pentru tatăl ei. Tatăl Cristinei Spătar suferea de cancer, aceeași maladie necruțătoare a răpus-o și pe mama artistei, dar și pe toate iubitele pe care bărbatul le-a avut după divorț. “Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un bestem. Acum am aflat că și el are cancer. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea”, a mărturisit Cristina Spătar, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV, în momentul în care a aflat că tatăl său are cancer.

Artista a susținut atunci că tatăl ei fie a fost urmărit de un blestem, fie edte vorba despre un efect întârziat al accidentului de la Cernobîl. “Chiar dacă în ultimii ani nu a fost alături de mine și de sora mea, încerc să îmi fac datoria. Am vorbit cu el acum ceva timp și era foarte răgușit. Nu puteam să merg la Onești, pentru că stau cu copilașii, așa că am vorbit cu doctorii și i-au făcut analizele, găsindu-i un cancer ganglionar. Eu mereu am asociat Oneștiul cu Cernobîlul, fiind destul de apropiate”, a mai spus solista.

Mama Cristinei Spătar, răpusă de cancer la numai 42 de ani

Cristina Spătar a trăit aceeași dramă, în urmă cu 24 de ani, când mama ei, Andreea, s-a prăpădit tot din cauza cancerului. Vedeta a trecut prin clipe îngrozitoare atunci când mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, iar după trei ani a murit. “Cea mai mare lovitură a fost atunci când mama s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. Am fost lângă ea în toată acea perioadă grea, sora mea era plecată în Italia. Am văzut-o cât a suferit. Era o ființa blândă, nu ne certa, nu ne bătea. Tata nu a fost lângă ea. A părăsit-o. Cred că asta i-a scurtat viața mamei mele”, a dezvăluit Cristina Spătar, în emisiunea “La Măruță”.

Angela Spătar s-a stins din viață la 42 de ani din cauza cancerului de colon, după trei ani de chin, în anul 1997, chiar în brațele artistei. Cristina avea atunci doar 24 de ani. Vedeta este nelipsită și în prezent de la mormântul mamei sale.


    Părinții Cristinei Spătar, pe vremea când formau un cuplu fericitfoto: arhiva personală
Părinții Cristinei Spătar, pe vremea când formau un cuplu fericitfoto: arhiva personală

Citește și:

Cristina Spătar: “Fosta mea soacră îmi ţine loc de mamă”

Cristina Spătar: “Tata ne-a altoit pe mine și pe sora mea”

Cristina s-a apropiat de tatăl ei abia anul trecut, când a aflat că bărbatul avea cancer ganglionar. Cântăreața a recunoscut însă că, în copilărie, tatăl ei avea un comportament dur față de ea și de sora ei. “Cu mama s-a purtat impecabil, cu mine și cu sora mea a fost mai dur. Ne altoia, bine de tot, de la o notă mică, dacă întârziam acasă. Când a aflat că mama mea are cancer, el și-a găsit pe altcineva, și mama mea a suferit foarte mult în ultimii ani de viață. El și-a refăcut viața cu o femeie care la scurt timp a murit, toate relațiile lui s-au sfârșit așa, toate iubitele lui au murit de cancer, ca să vezi că toate se plătesc în viață”, a declarat Cristina Spătar, la emisiunea “Showbiz Report”, de la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net