Tatăl Danei Marijuana a murit! Bătrânul suferea de diabet şi avea probleme cardiace

Ultima actualizare:

    Marijuana a rămas singură cu doi copiifoto: arhiva personală
Marijuana a rămas singură cu doi copiifoto: arhiva personală

Dana Coteanu, cunoscută ca Marijuana, a trecut prin clipe groaznice în urmă cu un an, dar nu a vrut să spună nimănui despre marea sa durere. Tatăl ei, Ion Coteanu s-a stins din viață. Acesta suferea de grave probleme cardiace şi se lupta de câţiva ani cu diabetul. Vestea dispariției bărbatului a fost făcută publică abia miercuri, 30 mai.

Data Coteanu nu mai are niciun ajutor în creşterea fetiţelor sale Iris Elena (3 ani) şi Alessia (11 ani). Artista este diovorţată şi singurul ei sprijin rămăsese părintele ei. Din păcate, Ion Coteanu a murit din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, în urmă cu un an. Inițial s-a crezut că părintele solistei de rap ar fi decedat zilele acestea, însă conform unor informații care au survenit ulterior, confirmate chiar de Dana, bărbatul a murit în 2017.


    Marijuana alături de tatăl ei, Ion CoteanuFoto Facebook
Marijuana alături de tatăl ei, Ion CoteanuFoto Facebook

“Trăiesc din 600 de lei lunar pe care îi primesc pentru că sunt bolnavă pe fond psihic. Sunt divorțată și așa am să rămân. Am două fetițe, una la școala și una la grădiniță, mă descurc cu banii, mă ajută tatăl Alessiei. Am și bonă pentru fetița cea mică”, ne declara Marijuana la începutul anului. De când a divorțat de bărbatul cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții, vedeta făcuse pace cu tatăl ei, Ion Coteanu, care în ultimii ani a stat numai prin spitale. Bărbatul îl critica pe Sebastian că e prieten cu paharul și că refuză să-și caute un loc de muncă, trăind pe spatele soției.

Dana Marijuana s-a lansat în muzica hip-hop în 1994, sub îndrumarea lui Daddy Caddy, de la B.U.G. Mafia, iar în 2000 a făcut ravagii cu hit-ul “Cea mai fidelă fată”. N-a avut o viață ușoară, a recunoscut că a fost consumatoare de droguri, a avut scandaluri cu tataăl ei, dar și cu soțul, de care a divorțat în 2016.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net