Tatăl Danei Marijuana a murit! Bătrânul suferea de diabet şi avea probleme cardiace


    Marijuana a rămas singură cu doi copiifoto: arhiva personală
Marijuana a rămas singură cu doi copiifoto: arhiva personală

Dana Coteanu, cunoscută ca Marijuana, a trecut prin clipe groaznice în urmă cu un an, dar nu a vrut să spună nimănui despre marea sa durere. Tatăl ei, Ion Coteanu s-a stins din viață. Acesta suferea de grave probleme cardiace şi se lupta de câţiva ani cu diabetul. Vestea dispariției bărbatului a fost făcută publică abia miercuri, 30 mai.

Data Coteanu nu mai are niciun ajutor în creşterea fetiţelor sale Iris Elena (3 ani) şi Alessia (11 ani). Artista este diovorţată şi singurul ei sprijin rămăsese părintele ei. Din păcate, Ion Coteanu a murit din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, în urmă cu un an. Inițial s-a crezut că părintele solistei de rap ar fi decedat zilele acestea, însă conform unor informații care au survenit ulterior, confirmate chiar de Dana, bărbatul a murit în 2017.


    Marijuana alături de tatăl ei, Ion CoteanuFoto Facebook
Marijuana alături de tatăl ei, Ion CoteanuFoto Facebook

“Trăiesc din 600 de lei lunar pe care îi primesc pentru că sunt bolnavă pe fond psihic. Sunt divorțată și așa am să rămân. Am două fetițe, una la școala și una la grădiniță, mă descurc cu banii, mă ajută tatăl Alessiei. Am și bonă pentru fetița cea mică”, ne declara Marijuana la începutul anului. De când a divorțat de bărbatul cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții, vedeta făcuse pace cu tatăl ei, Ion Coteanu, care în ultimii ani a stat numai prin spitale. Bărbatul îl critica pe Sebastian că e prieten cu paharul și că refuză să-și caute un loc de muncă, trăind pe spatele soției.

Dana Marijuana s-a lansat în muzica hip-hop în 1994, sub îndrumarea lui Daddy Caddy, de la B.U.G. Mafia, iar în 2000 a făcut ravagii cu hit-ul “Cea mai fidelă fată”. N-a avut o viață ușoară, a recunoscut că a fost consumatoare de droguri, a avut scandaluri cu tataăl ei, dar și cu soțul, de care a divorțat în 2016.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
camion thor24 1200 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png