Tatăl lui Catrinel Sandu s-a trezit din comă, dar are mâna și piciorul paralizate

Ultima actualizare:
Catrinel Sandu are parte de toată susţinerea lui Steve, logodnicul ei
Catrinel Sandu are parte de toată susţinerea lui Steve, logodnicul ei

Zilele acestea au fost critice pentru familia lui Catrinel Sandu. Miercuri, 20 martie, tatăl vedetei a făcut un atac cerebral în casa pe care o au în afara Bucureștiului și a fost operat de urgență. Astăzi, 22 martie, el a fost trezit din coma indusă, răspunde bine, însă are o mână și piciorul paralizate pe partea stângă.

Nicu Sandu, în vârstă de 69 de ani, cunoscut bioterapeut, a ajuns la spitalul Colentina cu creierul inundat de sânge. Medicii l-au luat imediat în primire pentru investigații și au hotărât să îl opereze de urgență,  încercând să-i salveze viața. Iată că specialiștii și-au făcut treaba bine și, deși sună sumbru, Nicu Sandu chiar a fentat moartea. În această dimineață, el a fost trezit din coma indusă, însă are câteva probleme. Soția acestuia, Mia Sandu, ne-a dat detalii, în exclusivitate. ”Am trecut prin cele mai urâte momente din viața mea. Nicu nu mai este intubat, e coerent, răspunde la întrebări, însă sunt probleme cu mâna și cu piciorul stâng, nu le simte. Trebuie să facă tratament, pentru că centrii nervoși sunt afectați. Din păcate, eu nu am voie să îl văd. Nu este recomandat, pentru că prezența mea i-ar putea crea emoții și nu ar fi deloc bine pentru el. Probabil că abia luni îl voi vedea. Catrinel voia să vină imediat, însă după ce a discutat cu medicii, ar fi venit degeaba. Lui îi trebuie liniște acum, sigur ar plânge dacă și-ar vedea fiica și i s-ar înrăutăți sănătatea. Am cei mai buni oameni lângă mine și le mulțumesc din suflet pentru ajutor. Mirela Florea, cea mai bună prietenă a lui Catrinel, mă duce unde am nevoie, doarme cu mine în casă, iar Carmen și Marius Iftimi sunt ca și copiii mei. La orice oră din zi și din noapte sunt alături de mine. M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a declarat, pentru Click!, Mia Sandu.


    Catrinel Sandu are parte de toată susţinerea lui Steve, logodnicul eiFoto: Arhivă personală
Catrinel Sandu are parte de toată susţinerea lui Steve, logodnicul eiFoto: Arhivă personală

Echipa de medici a spitalului Colentina și-a dat toată silința pentru a-l salva pe tatăl lui Catrinel, iar acum familia este recunoscătoare pentru tot efortul depus. ”Le mulțumim foarte mult pentru tot, pentru profesionalism și bunătate. Domnul doctor Mihai Crăciun l-a operat pe Nicu, este un om extraordinar de bun, înțelegător și a avut răbdare să îmi explice tot ce a fost nevoie, apoi am primit consolare din partea personalului de la Terapie Intensivă. Am primit sprijin enorm din partea directorului Spitalului Colentina, Ion Bogdan Furtună, dar și din partea medicului Dan Potecă, cel care a operat-o de apendicită pe Catrinel”, a mai spus Mia Sandu, mama lui Catrinel.  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net