Tatăl lui Dinu Maxer se luptă din nou cu cancerul: «Boala i-a recidivat, îl tratăm acasă»

Ultima actualizare:
Andreas a fost tare curajos
Andreas a fost tare curajos

Dinu Maxer are parte de adevărate probleme în sânul familiei. Tatăl său se luptă din nou cu cancerul, după ce a fost inițial diagnosticat cu această boală cumplită în urmă cu 13 ani. Îndurerat, artistul a mărturisit că își tratează părintele acasă.

Invitat alături de soția sa, Deea Maxer, la Showbiz Report, emisiunea prezentată de Majda și Andrei Ștefănescu, Dinu a făcut câteva dezvăluiri dureroase. Cancerul de prostată a recidivat în cazul tatălui său, ba mai mult, a început să-i afecteze și alte părți ale corpului.

„Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a declarat cântărețul la Antena Stars.

Soția lui, Deea Maxer, a explicat că internarea în spital este aproape imposibilă în această perioadă, motiv pentru care trebuie să îl trateze acasă.

Ce declara tatăl lui Dinu Maxer în 2016

"Eu bănuiesc că sunt nişte urme de boală profesională. Eu timp de 21 de ani am controlat linia farmaceutică din Bucureşti, am lucrat şi în subteran", povestea tatăl lui Dinu Maxer, la Kanal D, în 2016, la 9 ani de când fusese prima dată diagnosticat cu cancer.

Fiul lui Dinu Maxer, internat în spital în luna mai


    Andreas a fost tare curajosfoto: Facebook
Andreas a fost tare curajosfoto: Facebook

În luna mai, soții Maxer au trecut prin alte emoții și "aventuri" la spital, după ce fiul lor, Andreas, a făcut febră și a acuzat dureri mari la călcâiul drept. În contextul crizei provocate de coronavirus, Dinu și Deea s-au speriat tare ca nu cumva băiețelul lor să aibă coronavirus.

"Joi (14 mai) a trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu, alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seară,apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie. Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 - IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului, care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal", scria Dinu Maxer.

Andreas a avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior).

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net