Tatăl lui Michael Jackson a murit la 89 de ani. Joe Jackson suferea de cancer

simeon stalpnicul png
Joe Jackson a murit la 89 de ani din cauza canceruluiFoto Getty Images

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson și fondatorul trupei The Jackson 5 a murit miercuri, 27 iunie, la vârsta de 89 de ani. S-a luptat cu cancerul mai multă vreme, până a pierdut bătălia. El ajunsese la spital într-o stare gravă de sănătate, însă după două zile, artistul s-a stins din viață.

Joe Jackson i-a fost manager fiului lui, Michael Jackson și de-a cursul vieții, tatăl i-a fost mentor, conform billboard.com. Joe Jackson era tatăl a 11 copii, iar doi dintre aceștia au devenit foarte cunoscuți. El a decedat într-un spital din Las Vegas, unde fusese internat de mai mult timp din cauza cancerului pancreatic în fază terminală. 

Joe Jackson suferea de diabet zaharat, pe lângă această boală el făcuse și un infarct în anul 2015 în urma căruia a fost orb temporar. 

Fiul lui, Jermaine a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în urmă cu o săptămână prin care a anunțat faptul că tatăl lui nu se simte foarte bine. „Starea de sănătate a tatălui meu nu este foarte bună. Însă termenul 'muribund' este un cuvânt dur ales de presă, nu de mine. Pentru oricâtă vreme ar mai avea, mama, fraţii mei şi rudele vrem să fim alături de el, fără obstacole”, a fost mesajul publicat de el.

La scurt timp, pe pagina oficială a lui Joe Jackson a apărut un mesaj foarte emoționant. „Am văzut mai multe răsărituri decât cele care mi-au mai rămas. Soarele răsare atunci când vine timpul și indiferent dacă îți place sau nu, soarele apune atunci când îi vine vremea”,  a fost mesajul publicat pe pagina lui, înainte să moară. 

Unul dintre nepoții lui s-a simțit dezgustat de comentariile pe care le-a primit pe rețelele de socializare cu privire la bunicul lui. „Vă rog să nu mai înghiţiţi pe nemestecate tot ce vă serveşte media. Joe a fost iubit de întreaga noastră familie şi suferim foarte tare din cauza acestei pierderi“, a scris Taj Jackson, citat de BBC.   

Începând cu anii 1960, Joe Jackson a început să-și antreneze copiii să cânte și să danseze. Tatăl familiei Jackson a jucat un rol important în succesul trupei The Jackson 5, dar şi în a lui Michael şi Janet Jackson, care au ajuns foarte cunoscuți în lumea muzicii pop. La scurt timp după ce el a fondat The Jackson 5, a fost acuzat că ar fi făcut abuz profesional de fiii lui deoarece era foarte strict. Joe Jackson era căsătorit cu Hatherine Scruse, o fostă colegă de liceu alături de care a avut 10 copii. El a avut o relație extra-conjugală cu o altă femeie alături de care a mai avut o fiică. Joe Jackson a rămas căsătorit cu Katherine până la sfârșitul vieții.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg