Tatăl lui Mutu este trist. Adi a renunţat definitiv

Ultima actualizare:
Iubita lui Mutu s-a întins ca o sirenă pe plaja exotică
Iubita lui Mutu s-a întins ca o sirenă pe plaja exotică

Chiar dacă lumea bănuia acest lucru, după ce în perioada de transferuri se vehicula plecarea în India sau chiar reîntoarcerea la Fiorentina, ambele neconfirmate, Adi Mutu a renunţat definitiv la fotbal.

Tatăl lui Adi Mutu a confirmat faptul că fiul său a renunţat definitiv la ceea ce iubea mai mult. După o carieră înfloritoare, dar şi controversată în acelaşi timp Adi Mutu a pus ghetele în cui. "Adi a terminat-o defintiv cu fotbalul, nu mai am ce să vă spun despre el. Ce face în rest îl priveşte pe el, dar cu fotbalul nu mai are nicio treabă", a declarat, pentru ziarulring.ro, Spiridon Mutu.


    Spiridon, tatăl lui Adi Mutu a confirmat retragerea BriliantuluiFoto: Mediafax
Spiridon, tatăl lui Adi Mutu a confirmat retragerea BriliantuluiFoto: Mediafax

Primul antrenor din cariera lui Adi Mutu a comentat şi el vestea retragerii lui Adi Mutu. "Părerea mea, ca om care l-a cunoscut de mic copil, este că a făcut bine că s-a retras acum. Decât să mai fi jucat şi să strige lumea la el: «Pensionarule, lasă-ne!», să se facă de ruşine cum au făcut-o alţii pe final de carieră, mai bine că a pus ghetele-n cui. Că putea să realizeze mai mult, asta-i altă discuţie. Dar câţi români au reuşit să dea 100 de goluri în Serie A? A jucat în Anglia şi Italia, în cele mai tari campionate din lume, asta spune multe. Acum, probabil, şi-a dat seama că organismul nu-l mai ajută să joace la un nivel înalt şi nu vrea să păcălească fotbalul. Cred că se va face antrenor, a terminat IEFS-ul şi are carnet de categoria a III-a, poate lua o grupă de copii, şi să continue perfecţionarea pentru a primi grade superioare. Are destulă minte pentru a reuşi şi în această postură", a declarat Mihai Ianovschi.

Echipele din cariera lui Adi Mutu

A renunţat şi la a doua căsnicie

După ce a divorţat de Alexandra Dinu, cu care are un fiu, Mario, Adi s-a refugiat în braţele lui Consuelo, frumoasa din Republica Dominicană alături de care are două fete, Adriana şi Maya. Anul trecut însă, ei s-au despărţit, ”gurile rele" afirmând că problemele ar fi fost provocate de desele escapade ale ”Briliantului”. Din 2013, de când Adi s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România.

Se iubeşte cu un fotomodel care trebuia să se căsătorească cu un alt fotbalist

O cină cu Adrian Mutu pare să fie suficient pentru a renunţa la o relaţie de patru ani cu alt bărbat. Nu ştim ce farmece ascunse are „Briliantul”, cert este însă că a reuşit, după o singură întâlnire, să o determine pe Sandra Bachici, un fotomodel de 21 de ani, să se despartă de Laszlo Sepsi, fotbalist care o ceruse de nevastă şi cu care urma să facă nunta la vară.

Spiridon, tatăl lui Adi Mutu a confirmat retragerea Briliantului
Spiridon, tatăl lui Adi Mutu a confirmat retragerea Briliantului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
image
actualitate.net
image
actualitate.net