Tatăl Mădălinei Manole aruncă vorbe grele la adresa Silviei Dumitrescu și a lui Marcel Pavel

Nici Marcel Pavel nu a scăpat de acuzațiile lui Ion Manole
Nici Marcel Pavel nu a scăpat de acuzațiile lui Ion Manole

La șase ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl ei face dezvăluiri senzaționale. După ce s-a contrat dur cu parapsihologul Lucian Iordănescu, după ce acesta din urmă a povestit că "Fata cu părul de foc" trăia cu frică și cu blestemul matern asupra sa, Ion Manole a trecut la colegii de breaslă ai regretatei sale fiice.

Rând pe rând, Luminița Anghel, Silvia Dumitrescu și Marcel Pavel au fost făcuți cu ou și cu oțet de bărbat, care a relatat întâmplări aflate de la alții, de la Mădălina sau la care a fost martor. 

Silvia Dumitrescu, bună prietenă de-a artistei care a murit chiar de ziua sa de naștere, a fost prima luată în colimator: „Silvia Dumitrescu s-a dat mereu drept cea mai bună prietenă a Mădălinei, dar nimeni nu întreabă dacă este chiar așa... Silvia a fost cea mai periculoasă și cea mai parșivă dintre toate. Era precum cameleonul. În față zicea că îi e prietenă, dar ea avea dușmănie pe Mădălina. Pentru că avea și de ce... Era frumoasă și suplă ca Mădălina? Avea vocea Mădălinei? A obținut ea vreun premiu ca Mădălina?", a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro.

Silvia Dumitrescu a fost prietenă cu Mădălina Manole
Silvia Dumitrescu a fost prietenă cu Mădălina Manole

Contactată de publicația amintită, Silvia a reacționat: "Susțin în continuare ideea că în ultimii ei doi ani din viața Mădălinei am fost mult mai apropiată de ea. Mădălina mi-a mărturisit că m-a admirat foarte mult și că mă știa de când m-am lansat. Am vorbit destul de multe lucruri cu ea și ne-am apropiat. Nu prea am fost împreună pe la concerte pentru că eu de obicei cântam cu trupele de băieți, cu folkiști și rockiști și nu prea ni s-au întretăiat drumurile. Nu vreau să-i răspund tatălui Mădălinei pentru că eu chiar n-am ce să discut cu acest om care, din păcate, nu se poartă ca un tată îndoliat. De dragul Mădălinei, mă abțin să comentez pentru că o respect foarte mult și pentru că am și suferit foarte mult când a plecat dintre noi. Nu vreau să răspund la asemenea provocări."

Și Marcel Pavel a intrat pe lista lui Ion Manole


    Nici Marcel Pavel nu a scăpat de acuzațiile lui Ion ManoleFoto: arhivă personală
Nici Marcel Pavel nu a scăpat de acuzațiile lui Ion ManoleFoto: arhivă personală

La adresa lui Marcel Pavel, tatăl Mădălinei a fost extrem de dur. A povestit o întâmplare pe care i-ar fi relatat-o fratele Mădălinei. "Într-o seară, Mădălina l-a sunat pe Marian (fratele ei - n.r.) să-i spună că în timp ce stătea la rând să intre în scenă, a venit Marcel Pavel și i-a zis: «Fă, ia treci la coadă! Du-te la rând, că acum trebuie să cânt eu, că mai am și alt spectacol în altă parte!»... Așa, cu tupeu, cu fă... Mădălina a sărit, că nu suporta să-i vorbești așa, iar el i-a replicat: «Tu să nu vorbești, ai fost cine ai fost cât a fost Șerban Georgescu, acum să nu sufli în fața mea!». Asta se întâmpla în fața mai multor artiști. Doar câțiva colegi au fost corecți și s-au purtat respectuos cu Mădălina. Dintre bărbați, Aurelian Temișan și Adrian Enache s-au purtat mereu frumos cu Mădălina".

Cei de la ziarulring.ro l-au contatctat pe Marcel Pavel pentru un drept la replică. Artistul s-a declarat uimit și rănit de cele aflate. "Doamne ferește, niciodată nu s-a întâmplat ceea ce afirmă domnul Ion Manole! Nu-mi amintesc așa ceva. N-am avut niciodată vreo prietenie cu Mădălina, nici măcar numărul ei de telefon nu l-am știut vreodată. Nici măcar nu prea m-am intersectat în spectacole cu Mădălina. Dacă am vorbit de două ori în viața mea cu Mădălina... Nu-i cunosc familia și nu i-am văzut pe ai ei în viața mea. N-am absolut nicio legătură cu așa ceva! Dumnezeu să o odihnească pe Mădălina, părinții ar trebui să o lase să se odihnească! După șase ani, și prin absurd să fi fost așa, ce rost mai au toate aceste discuții?! E absurd!", a spus cântărețul.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul