Tatăl Mădălinei Manole, condus pe ultimul drum de fiul și de nepotul său

Ultima actualizare:

    Ion și Eugenia Manole au fost devastați de moartea fiicei lor, Mădălina Manole. Ei nu au mai apucat să-și vadă nepotul niciodatăfoto: arhiva Click!
Ion și Eugenia Manole au fost devastați de moartea fiicei lor, Mădălina Manole. Ei nu au mai apucat să-și vadă nepotul niciodatăfoto: arhiva Click!

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole și-a condus, vineri, tatăl pe ultimul drum. Ion Manole a murit pe un pat de spital miercuri, la scurt timp după ce a fost infectat cu noul coronavirus. A fost înmormântat în Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă soția lui, Eugenia, răpusă de cancer, în urmă cu tre ani. În același cimitir, dar în alt loc, se odihnește și Mădălina Manole.

Cu durere în suflet, Marian Manole, (51 ani), fratele Mădălinei Manole, și-a petrecut tatăl pe ultimul drum. Bărbatul a postat încă de dimineață, pe contul de Facebook, un mesaj de adio pentru tatăl său.

”Astăzi... ești pe ultimul drum, tată! Aici pe pământ! Cineva spunea să nu-ți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața! În curând vei ajunge alături de soția ta, mama, de fiica ta, sora, de rudele noastre! Drum lin către ei, în Împărăția cerurilor! Îmi doresc să ne vegheați toți, de acolo! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Amin!”, a scris Marian Manole.

Marian Manole, îndurerat de moartea tatălui său
Marian Manole, îndurerat de moartea tatălui său

Ion Manole se afla internat în spital în stare gravă, încă de săptămâna trecută. Avea probleme respiratorii şi necesita ventilaţie mecanică. În acel moment, la spitalul din Ploiești, nu existau paturi libere la terapie intensivă, motiv pentru care i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, însă Ion Manole a refuzat. Starea sa de sănătate s-a agravat și mai mult de la o zi la alta, iar miercuri, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Tatăl Mădălinei Manole a împlinit vârsta de 78 de ani în luna iulie și suferea și de alte afecțiuni.

Tatăl Mădălinei Manole a murit fără să mai apuce să-l cunoască pe fiul artistei

Fiica sa a murit în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei, iar anchetatorii au stabilit că îndrăgita artistă s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic. Moartea ei a șocat opinia publică și a dat naștere unor îndelungate discuții și controverse.

Mădălina a lăsat în urmă o familie îndurerată, părinții, fratele, dar și un soț, Mircea Petru, și un fiu, Petru Jr. (acum în vârstă de 11 ani). De atunci familia Manole a intrat în război cu soțul Mădălinei, pe care l-a acuzat de moartea fetei lor. Familia artistei nu și-a mai văzut nepotul de când era bebeluș. De altfel, acesta a fost și marele regret cu care au murit mama Mădălinei, în martie 2017, și acum Ion Manole. 

Citește și:

Ion Manole: «Ne-a spus că n-avem ce să căutăm la copilul lui»

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net