Tatăl mort i-a spus în vis că va avea o fetiță. Adina de la Heaven, sarcină-miracol la 40 de ani

Ultima actualizare:
Carmen  Simionescu  şi Bogdan  Căplescu îşi  vor boteza  fetiţa Sofia
Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu îşi vor boteza fetiţa Sofia

Miracol pentru Adina Postelnicu de la trupa Heaven! Cântăreaţa a împlinit 40 de ani pe 17 februarie şi e însărcinată în şase luni, urmând să nască o fetiţă la finalul lui august. Artista trăieşte de cinci ani o poveste de dragoste cu rapperul Glance (29 de ani) care e foarte fericit că va fi tătic.

Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru hitul „Sexy Girl” şi după doi ani s-au cuplat. Acum zece ani, ea a fost suspectă de cancer şi s-a temut că nu va mai putea fi mamă, iar moartea de anul trecut a tatălui ei a fost o nouă lovitură.

Adina şi Glance  se iubesc de cinci ani
Adina şi Glance se iubesc de cinci ani

Sarcina a venit însă ca o binecuvântare. „În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Pe 22 decembrie, Adina  îşi sărbătorea tatăl în familie
Pe 22 decembrie, Adina îşi sărbătorea tatăl în familie

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.


    Artista pofteşte  la dulciuri şi s-a  mai rotunjit puţin
Artista pofteşte la dulciuri şi s-a mai rotunjit puţin

Adina şi Glance se mută în noua casă de Crăciun

De când sunt însărcinată, mănânc mai multe dulciuri şi am luat puţin în greutate. Merg însă zilnic prin parc câţiva kilometri. Voi naşte natural asistată de medicul ginecolog Sorin Eşanu, de la Maternitatea Polizu din Capitală, salvatorul meu. Poate fetiţa va fi singurul meu copil şi prefer să simt toate senzaţiile, dar vreau şi al doilea copil, dacă va fi posibil. Glance îşi doreşte şi 10 copii. Nu ne-am cununat civil şi nici nu ne grăbim. Din octombrie 2018, construim în Pantelimon un duplex în care vom sta noi, sora mea cu băieţelul ei şi mama noastră. Sperăm să sărbătorim Crăciunul în noua noastră locuinţă”, a  spus Adina pentru Click!.

A crescut numărul viitoarelor mămici din showbiz


    Carmen  Simionescu  şi Bogdan  Căplescu îşi  vor boteza  fetiţa Sofia
Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu îşi vor boteza fetiţa Sofia

Astfel, în showbiz creşte numărul mămicilor. Carmen Simionescu (21 ani), fata lui Adrian Minune, e tare fericită de când a rămas gravidă. Fiica manelistului şi iubitul ei, Bogdan Căplescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor e chiar pruncul din pântecele artistei, care va veni în curând pe lume. Chiar dacă bebeluşul lor încă nu s-a născut, cei doi părinţi au ales deja numele pentru fetiţa lor. De Ziua Copilului, Bogdan a fotografiat burtica de gravidă a lui Carmen şi a dezvăluit cum se va numi fetiţa. „La mulţi ani, micuţa mea Sofia!”, a scris tânărul în dreptul fotografiei.

Artista pofteşte  la dulciuri şi s-a  mai rotunjit puţin
Artista pofteşte la dulciuri şi s-a mai rotunjit puţin

Adela Popescu alăptează la cosmetică.  Aflată la al doilea copil, artista Adela Popescu (32 ani) a postat de 1 iunie o fotografie în care a surprins un moment emoţionant între mamă şi fiu. Vedeta îl mângâie grijulie pe cap pe fiul ei cel mic, Andrei (7 luni), iar fericirea i se citeşte pe chip. În plus, aflată la cosmetică, vedeta îşi alăptează bebeluşul fără nonşalanţă. De altfel, Adela a povestit cu ceva timp în urmă că-şi alăptează băieţelul şi în culise, la teatru. Adela Popescu şi Radu Vâlcan (42 de ani) mai au un fiu, Alexandru (3 ani).

Diana Dumitrescu în vacanţă la opt luni. Actriţa Diana Dumitrescu (35 de ani) e în ultima lună de sarcină şi se relaxează în Franţa, unde s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta mai are puţin şi devine mamă pentru prima dată. Până atunci, ea profită puţin de timpul liber. „Micuţa balenuţă balerinuţă. Mare! Soare! Vacanţă!”, a scris Diana Dumitrescu pe o reţea de socializare. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net